Libnet.ro
UNICEF

01:05

Se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria! Ce interdictii vor avea romanii, de la 1 septembrie

Playtech Playtech,
Se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria! Ce interdictii vor avea romanii, de la 1 septembrie

Vesti importante. Autoritatile au anuntat ce se intampla acum la granita Romaniei cu Ungaria si au precizat ce interdictii vor avea romanii, de la 1 septembrie. Aglomeratie mare la granita Romaniei cu Ungaria Conform unui comunicat de presa transmis de Politia de Frontiera, la granita cu Ungaria, traficul creste inainte de inchiderea frontierelor anuntata la . continuă pe Playtech

Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral: temperaturile vor creste alarmant! Cate grade vor fi

Meterologii de la ANM au emis un cod galben de canicula si disconfort termic pentru regiunea Dobrogei. Astfel, temperaturile maxime vor atinge 33-36 de grade C. Alerta meteo ANM. Se intampla acum pe litoral Centrul Meteorologic Regional Dobrogea anunta ca e valabil de pe 29 august, ora 10:00, pana pe 31 august, ora 20:00. Disconfortul .

Ce se intampla acum, dupa ce seful Politiei Romane s-a intalnit cu clanul Duduianu. Rasturnare de situatie!

Ies la iveala noi detalii despre intalnirea secreta dintre seful Politiei Romane si varul lui Emi Pian. inmormantarea fostului lider al clanului Duduianu ar fi avut loc la ora stabilita de Liviu Vasilescu. Mai multe detalii, in continuare. Politia Romana ia pozitie, dupa intalnirea cu clanul Duduianu Dupa mai bine de doua saptamani de speculatii, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )