Libnet.ro
UNICEF

22:30

De ce ti se pare ca e liniste in oras dupa ce ninge. Care este explicatia fenomenului

Playtech Playtech,
De ce ti se pare ca e liniste in oras dupa ce ninge. Care este explicatia fenomenului

Cand un strat proaspat de zapada cade pe pamant, lumea pare sa fie mai linistita. Evident ca oamenii nu mai sunt atat de multi, iar traficul tinde sa se linisteasca, insa exista chiar si explicatii stiintifice pentru acest fenomen. De ce ti se pare ca e liniste in oras dupa ce ninge Atunci cand zapada . continuă pe Playtech

STUDIU: Mai putin de 1% dintre stomatologii americani s-au infectat cu coronavirus. Care este explicatia

Mersul la stomatolog in timpul pandemiei de coronavirus este sigur. Potrivit unui sondaj realizat de American Dental Association, mai putin de 1% dintre medicii stomatologi din SUA au fost testati pozitiv pentru.

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu primesc de cateva saptamani apa calda in parametri Care este explicatia si cand se rezolva problema

Sute de blocuri din Sectoarele 1 si 6 din Capitala nu au apa calda in parametri de cateva saptamani. Principala cauza este intrarea in revizie a CET Grivita, administrat de Consiliul Local Sector 1, a declarat pentru HotNews. ro Alexandru Burghiu, directorul Termoenergetica, furnizorul de apa calda si caldura din Bucuresti. CET-ul a intrat in revizie pe 28 septembrie, iar lucrarile se vor termina saptamana viitoare, luni, iar de atunci zonele afectate vor reveni la normal, potrivit sursei citate.

Care este situatia lui Ianis Hagi la Rangers. Gerrard a explicat ce se intampla

Glasgow Rangers a obtinut o victorie foarte importanta in fata rivalei Celtic, in Old Firm Derby, scor 2-0. Fundasul central Goldson a marcat o dubla in fata rivalei, iar Ianis Hagi a fost uitat pe banca de rezerve. Steven Gerrard l-a ales pe Brandon Barker in detrimentul atacantului roman, desi fanii lui Rangers nu au .

Dani Mocanu are din nou probleme. Ce se intampla in dosarul de proxenetism in care este implicat: un om a murit

Dani Mocanu, unul din manelistii momentului, nu mai scapa de problemele cu legea. Bine, la cate arepe raboj, nu ar trebui sa mire pe cineva. Dani Mocanu, conform ultimelor informatii, este implicat intr-un dosar penal de proxenetism. Dani Mocanu are din nou probleme Conform surselor WoWbiz. ro, dosarul penal de proxenetism in care este implicat si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )