Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traficul infernal din Bucuresti, departe de a fi rezolvat: ce promite Nicusor Dan

Playtech Playtech,
Traficul infernal din Bucuresti, departe de a fi rezolvat: ce promite Nicusor Dan

Traficul infernal e una dintre marile probleme cu care se confrunta locuitorii din Bucuresti. Primarul-general al Capitalei, Nicusor Dan, admite ca problema e departe de a fi rezolvata. Daca. continuă pe Playtech

Nicusor Dan: Vom realiza foarte curand un sistem complet de management al traficului, corelat cu transportul public

Nicusor Dan a declarat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa,ca a gasit o solutie pentru traficul infernal din Bucuresti, iar reconfigurerea ar dura numaidoi ani. Noul primar a.

Nicusor Dan, anunt fulger pentru cetateni. in cat timp se va rezolva problema traficului aglomerat din Bucuresti

Veste proasta pentru soferii din Bucuresti. Nicusor Dan a anuntat cu putin timp in urma cand estimeaza se va rezolva problema traficului din Bucuresti. in ciuda tuturor sperantelor pe care bucurestenii si le-au pus in noul primar, noile informatii nu sunt imbucuratoare. Cand va exista un sistem complet de management al traficului Problema traficului din .

Cum vor arata noile tramvaie din Bucuresti. Primele imagini au aparut pe internet

Cum vor arata noile tramvaie din Bucuresti. Primele imagini deja au aparut pe internet. Astra Vagoane Calatori Arad a prezentat intr-un clip de promovare propunerea preliminara de design pentru viitoarele tramvaie ce vor fi livrate in Capitala. Producatorul detinut de Valer Blidar va semna contractul pentru 100 de tramvaie de 36 de metri, moment de .

Fiul lui Adrian Nastase, umilit intr-un restaurant de fite din Bucuresti. Ce a patit in public

Fiul lui Adrian Nastase a fost umilit intr-un restaurant de fite din Bucuresti. Mihnea, fiul cel mic al fostului premier, a fost refuzat de catre restaurantul unde vroia sa ia masa alaturi de sotia sa si o prietena de-a lor, din cauza regulilor sanitare. Mihnea Nastase, fiul lui Adrian Nasase, nu a fost lasat sa .

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu: Masurile aflate in vigoare acum sunt suficiente. Sa ne concentram eforturile pe respectarea lor. Nu suntem in situatia de a carantina o zona din Bucuresti

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, spune ca autoritatile din Bucuresti considera ca restrictiile care sunt acum in vigoare sunt suficiente si deocamdata nu se impun noi masuri in lupta cu pandemia de.

Dan Bittman, aparitie uimitoare pe strazile din Bucuresti. Ce a facut, de fapt, dupa scandalul de acum cateva zile

Aflat in centrul unui scandal, solistului trupei Holograf, Dan Bittman, ii este analizat orice pas. Dupa mesajul anti-masca ce a pornit un iures mediatic, starul rock a clarificat ca, desi condamna masurile impuse de autoritatile din Romania, declarandu-si convingerea ca numarul persoanelor infectate cu COVID-19 este scos din burta, e o parere pur personala si .

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Johnson and Johnson Romania si Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti anunta semnarea unui parteneriat in domeniul e-Health and 8232;

Johnson and Johnson Romania si Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti UMFCD) anunta semnarea unui parteneriat de referinta in domeniul e-Health prin noul Centrul de Inovatie si e-Health CIeH) al UMFCD, conform unui comunicat trimis redactiei.

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, luni, in zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu

Reprezentantii companieiE-Distributie Muntenia au anuntat ca alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta temporar, luni, in anumite zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu, pentru a as.

Nicusor Dan vrea sa introduca un bilet unic pentru transportul in comun din Bucuresti si metrou

Bucurestenii ar putea sa foloseasca acelasi bilet atat pentru plata mijloacele de transport in comun ale STB, cat si pentru metrou, potrivitnoului primar al Capitalei. Nicusor Dan a declarat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )