Libnet.ro
UNICEF

00:07

8 zone din Bucuresti sunt inchise astazi. Toti soferii trebuie sa afle: anuntul Politiei

Playtech Playtech,
8 zone din Bucuresti sunt inchise astazi. Toti soferii trebuie sa afle: anuntul Politiei

Traficul rutier va fi dat peste cap astazi in Bucuresti, opt zone fiind inchise. Politistii de la Rutiera au informat ca traficul in anumite zone ale Capitalei este deviat sau restrictionat, partial, ca urmare a unor lucrari de infrastructura. Atentie, soferi. 8 zone din Bucuresti, inchise astazi. Anuntul Politiei Traficul rutier va fi inchis luni . continuă pe Playtech

Secretul din Bucuresti al lui Nicolae Ceausescu. Cartierul interzis al dictatorului

Nicolae Ceausescu a fost, ca toti ceilalti omologi ai sai, un sef de stat care s-a ferit de expunerea publica. Obsedat de aceasta frica, liderul Partidului Comunist Roman a decis sa inchida o parte din Bucuresti. Unde se afla asa-numitul cartier interzis al dictatorului?! Secretul lui Nicolae Ceausescu din Bucuresti: Cartierul interzis intre 1965 si .

Gabriela Firea anunta testarea gratuita pentru elevii si profesorii din Bucuresti: Vom testa, la cerere, toti angajatii unitatilor de invatamant din Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat cel mai amplu program de testare in mediul scolar din Romania. Atat elevii cat si angajatii unitatilor de invatamant din Capitala vor fi testati la cerere pentru COVID-19.

EXCLUSIV Tanara din Bucuresti, abuzata sexual de doi muncitori de pe santier. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Violatorii nu sunt mari performeri sexuali. Transpira si put la interogatoriu

O tanara care facea jogging in Parcul Tineretului din Bucuresti a fost agresata sexual de doi muncitori de pe santier. Unul dintre acestia, acuzat de tentativa de viol, a pus-o la pamant pe femeie, iar.

Proiect: Primaria Capitalei i-ar putea testa gratuit pentru COVID-19 pe profesorii si elevii din Bucuresti

Primaria Capitalei ar putea testa gratuit de COVID 19, inainte de inceperea scolii, profesorii din Bucuresti daca doresc acest lucru, a anuntat primarul general, Gabriela Firea, la un comandament organizat de municipalitate, luni. Dupa inceperea anului scolar si elevii care dimineata, la triajul epidemiologic, au febra, tuse, rosu in gat, o stare fizica rea, se vor putea si ei testa gratuit in spitalele Primariei Capitalei, daca doresc acest lucru. Cele doua proiecte au impact bugetar de 15 milioane de euro si se vor aplica daca vor fi aprobate de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.

Gabriela Firea: Elevii din Bucuresti vor fi testati gratuit, daca au simptome de Covid-19 la triajul epidemiologic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat astazi noi masuri care vor fi luate in Bucuresti, odata cu inceperea scolilor. Astfel, toti profesorii si invatatorii se pot testa gratuit pentru Covid-19, inainte de prima zi de scoala. De asemenea, in timpul scolii, copiii cu simptome pot fi testati de parinti in aceeasi zi.

Dan Bucura lanseaza o provocare pentru toti candidatii din Bucuresti: Testul antidrog inainte sa mergi sa cersesti votul alegatorilor! (VIDEO)

Dan Bucura, candidat pentru functia de primar al Sectorului 1, lanseaza o provocare pentru toti cei inscrisi, in Bucuresti, in cursa electorala de la alegerile locale. in contextul in care, in ultimele zile,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )