Libnet.ro
UNICEF

22:17

Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Playtech Playtech,
Ce armata ar avea cele mai multe sanse intr-un razboi dintre SUA si Iran. Cifrele sunt impresionante

Iranul are o multime de optiuni pentru a evita avantajele militare americane si pentru a lovi in punctele slabe din infrastructura Statelor Unite. Presedintele SUA, Donald Trump, pe 2 ianuarie 2019, a ordonat uciderea generalului maior Qassem Soleimani, seful militiei Corpului Garzii Revolutionare din Iran si unul dintre cei mai buni lideri militari ai tarii. continuă pe Playtech

Nominalizarile BAFTA 2020: Joker a primit cele mai multe selectii

Controversatul film Joker al lui Todd Phillip a primit cele mai multe nominalizari la premiile BAFTA 2020, ceremonie ce va avea loc pe 2 februarie la Royal Albert Hall din Londra.

FC Barcelona, lider in topul echipelor care au strans cele mai multe puncte in toate competitiile. Chelsea, codasa

Finalul si inceputul de an sunt dedicate topurilor, unul dintre ele facand referire la echipele care au acumulat cele mai mute puncte in toate competitiile, de-a lungul ultimului deceniu.

Conducerea Prefecturii Buzau declanseaza controale in institutiile subordonate, cele mai multe conduse de social-democrati

Vin vremuri dificile pentru directorii de institutii publice din Buzau. Prefectul judetului, Leonard Dimian ALDE), a anuntat un control riguros a activitatii sefilor de institutii deconcentrate.

Primar PNL, acuzat ca a lasat intentionat neasfaltata strada pe care locuiesc parintii viceprimarului PSD. Este strada din oras cu cele mai multe gropi

Primarul municipiului Motru, din judetul Gorj, este acuzat de viceprimar ca nu a acoperit gropile de mari dimensiuni de pe o strada din localitate in mod intentionat, pentru ca acolo locuiesc parintii lui.

Posturi vacante, la inceput de an. Cele mai multe sunt pentru persoanele calificate in diverse meserii

Potrivit informatiilor furnizate de agentii economici privind locurile de munca vacante, in baza de date AJOFM Dambovita, sunt inregistrate 153 de locuri de munca, in aceasta saptamana.

Unde te poti ascunde daca izbucneste Al Treilea Razboi Mondial. Care sunt cele mai sigure tari din lume

Conflictul imens provocat de ordinul lui Trump care a adus dorinta razbunarii extrem de sangeroasa a iranienilor sperie pe toata lumea. Mai mult decat atat, declaratiile presedintelui Statelor Unite ale Americii sunt din ce in ce mai socante. Unde s-ar putea retrage oamenii in cazul celui de-al treilea razboi mondial? Cele mai sigure tari din .

Au fost descoperite cele mai indepartate galaxii de pana acum, cu o varsta de 13,1 miliarde de ani (FOTO, VIDEO)

O echipa de astronomi din mai multe tari a descoperit cel mai indepartat grup de galaxii de pana acum, ce dateaza dintr-o perioada in care Universul avea doar 680 de milioane de ani. Asta inseamna ca.

Care sunt cele mai puternice 25 de forte militare din lume. Ce loc ocupa Iranul in acest clasament

Armata este considerata o parte importanta a unei tari si a securitatii acesteia. in fiecare an, o reala avere este alocata din buget pentru a finanta fortele armate. Desi o comparatie intre armatele din lume se poate face doar ipotetic, clasamentul poate fi facut in functie de buget alocat, tehnologie implementata, arsenal disponibil, puterea si .

Atac armat in Canada. Mai multe persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite miercuri cu focuri de arma pe o artera centrala a capitalei canadiene Ottawa, politia cerand populatiei sa evite respectiva zona, transmite agentia EFE.

Incendiu puternic la Cluj. Mai multe familii au fost evacuate

Incendiu puternic, miercuri, intr-o cladire din Cluj. Mai multe familii au fost evacuate, iar pompierii se lupta sa stinga flacarile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )