Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Playtech Playtech,
Ce cadou i-a facut Donald Trump lui Klaus Iohannis. Mesajul ascuns pe care i l-a transmis

Presedintele Klaus Iohannis a primit un cadou original cu un mesaj surprinzator de la Donald Trump. Presedintele Statelor Unite ale Americii i-a oferit, cu ocazia intalnirii bilaterale, un dar cu un mesaj puternic. Unii au crezut ca este mai degraba o ironie, altii au considerat ca este parte dintr-un nou inceput pentru Romania. Despre ce . continuă pe Playtech

Corespondenta din SUA. Ce contine declaratia comuna a presedintilor Donald Trump si Klaus Iohannis

Presedintii Donald Trump si Klaus Iohannis au semnat impreuna o declaratie comuna in care au vorbit de intarirea Parteneriatului Strategic, opozitia la Nord Stream 2, precum si pasii facuti pentru primirea Romaniei in Visa Waiver.

Donald Trump, la intalnirea cu Klaus Iohannis: Mi-ar placea sa vizitez Romania

Presedintele american Donald Trump a afirmat, marti, la intalnirea cu omologul sau roman, Klaus Iohannis, ca i-ar placea sa viziteze Romania. Este o onoare sa fiu aici cu presedintele Romaniei, car.

Primele imagini de la Casa Alba. Donald Trump il primeste pe Klaus Iohannis - LIVE TEXT si VIDEO

Presedintii Romaniei si Statelor Unite ale Americii, Klaus Iohannis si Donald Trump, vor adopta marti, la Washington, o declaratie comuna care priveste intarirea relatiilor dintre cele doua.

Mihai Gadea: Presedintele SUA a alocat un timp dublu acestei intalniri. Donald Trump vrea mai multe investitii americane in Romania

Mihai Gadea, prezent la Casa Alba in contextul intalnirii dintre cei doi presedinti Donald Trump si Klaus Iohannis)considera ca presedintele Donald Trump a aratat un respect veritabil lui Klaus.

MARTI: Iohannis va fi primit la Casa Alba de Donald Trump

Presedintele Klaus Iohannis va fi primit, marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul unei vizite de lucru pe care o efectueaza in Statele Unite ale Americii.

Donald Trump i-a facut un cadou presedintelui Iohannis

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Klaus Iohannis si Donald Trump au facut schimb de cadouri

Presedintele american, Donald Trump, i-a oferit, marti, cadou omologului sau roman, Klaus Iohannis, o sapca inscriptionata cu mesajul Make Romania great again. Schimbul de cadouri a avut loc la intalnirea.

Klaus Iohannis, dupa dialogul cu Donald Trump: Este prima data cand am facut acest pas

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost primit marti, la Washington, de omologul sau american, Donald Trump, in cadrul vizitei de lucru pe care o efectueaza in SUA. Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca.

Klaus Iohannis in dialog cu presedintele SUA in Biroul Oval. Donald Trump: Americanii iubesc romanii. in Romania totul merge foarte bine - LIVE TEXT si VIDEO

UPDATE Klaus Iohannis a ajuns in Biroul Oval al presedintelui american Donald Trump. Ambii presedinti au facut declaratii si si-au aratat emotia si placerea de a se reintalni intr-o formula.

Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba. Ce se intampla la 21:10

Klaus Iohannis este primit astazi, 20 august, de Donald Trump, in SUA, la Casa Alba. Ai mai jos programul intalnirii presedintelui Romaniei cu liderul SUA. Ce se intampla la 21:10? Programul intalnirii lui Klaus Iohannis cu Donald Trump, la Casa Alba Klaus Iohannis va fi primit astazi, la Casa Alba, de presedintele american Donald Trump.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )