Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cand au loc alegerile prezidentiale din SUA, data exacta. Donald Trump ar putea pierde functia de presedinte al Americii

Playtech Playtech,
Cand au loc alegerile prezidentiale din SUA, data exacta. Donald Trump ar putea pierde functia de presedinte al Americii

Statele Unite ale Americii isi vor alege anul acesta presedintele. Donald Trump se numara printre candidatii care vaneaza din nou aceasta functie, pe care ar putea sa o piarda. Care este data la care vor avea loc alegerile prezidentiale din SUA? Donald Trump ar putea sa piarda alegerile prezidentiale din SUA. Cand vor avea loc . continuă pe Playtech

VIDEO Donald Tusk, mesaj in limba romana pentru Maia Sandu, in cursa pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Presedintele Partidului Popular European, Donald Tusk, transmite un mesaj in limba romana in care isi anunta sustinerea pentru liderul partidului de opozitie PAS din Republica Moldova, Maia Sandu, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in 1 noiembrie la Chisinau.

Prima infrangere inregistrata vreodata de familia Kennedy in alegerile primare din SUA

Joe Kennedy III a devenit primul membru al familiei Kennedy care pierde un scrutin in statul Massachusetts, dupa ce Ed Markey a castigat alegerile primare din Partidul Democrat pentru obtinerea unui loc in Senatul american, noteaza miercuri Agerpres.

Ion Chicu: Ar fi foarte periculos si grav daca am amana alegerile prezidentiale

Prim-ministrul Ion Chicu a anuntat ca Guvernul nu va veni in Parlament cu initiativa de a institui stare de urgenta in R. Moldova, in contextul luptei cu COVID-19, inclusiv din cauza ca acest fapt ar duce la amanarea alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie.

Renato Usatii a depus actele pentru alegerile prezidentiale din 1 noiembrie

Partidul Politic Partidul Nostru a depus la Comisia Electorala Centrala actele cu privire la desemnarea candidatului Renato Usatii la functia de presedinte al Republicii Moldova. Totodata au fost depuse actele privind constituirea grupului de initiativa pentru colectarea semnaturilor sustinatorilor candidatului la functia de presedinte al Republici Moldova, transmite IPN.

Ce cred americanii despre alegerile prezidentiale? Brian Starr, despre controversa votului prin corespondenta

Alina Anghel, expertul Antena 3 in alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, a facut o serie de interviuri cu alegatorii americani, in contextul alegerilor care se apropie cu pasi repezi.

Trump ajunge la Kenosha, iar tensiunile intre protestatari cresc Wisconsin, rol cheie in alegerile prezidentiale

Fagaduind ca va restabili legea si ordinea, Donald Trump a sosit marti la Kenosha, locul mai multor nopti de revolte, dupa ce un ofiter de politie a tras mai multe focuri asupra unui afro-american, Jacob Blake, care a refuzat sa se opreasca la somatia politistilor, un act care a reaprins valul de proteste istorice impotriva rasismului din Statele Unite, potrivit AFP.

Trump si Biden se acuza reciproc de faptul ca sunt vinovati de valul de violente din SUA

Presedintele american Donald Trump si rivalul sau democrat Joe Biden se acuza reciproc de faptul ca sunt vinovati de valul de violente din Statele Unite, in urma unor violente la manifestatii antirasiste si mortii unui barbat in acest weekend la Portland, relateaza AFP, conform news. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )