Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cele mai bune si ieftine telefoane ale toamnei: noile Oppo F17 si F17 Pro, speciale pentru tineri

Playtech Playtech,
Cele mai bune si ieftine telefoane ale toamnei: noile Oppo F17 si F17 Pro, speciale pentru tineri

Dupa lovitura primita de Huawei de la Donald Trump in ultimii ani, foarte multi pasionati de telefoane ieftine si bune sau foarte bune au migrat catre Oppo, iar compania tocmai a lansat doua. continuă pe Playtech

Cum trebuie sa dormim pentru a ne odihni cat mai bine. Care sunt cele mai bune pozitii

Hai sa recunoastem. Somnul este o mare parte din viata noastra, chiar daca nu dormim tot timpul opt ore, dar exista mai multe lucruri decat ai putea crede. Pozitia dvs. de somn joaca un rol important in calitatea somnului, ceea ce inseamna ca ar putea fi timpul sa faceti niste schimbari. Cum trebuie sa dormim .

Cele mai bune oferte pe G2deal: Obtineti Windows 10 Pro la doar 12,31 euro si suita Office 2016 la 36,79 euro

Dupa cum probabil stiti, o licenta Windows 10 sau Office este destul de costisitoare si multor utilizatori de computer sau laptop li se par greu accesibile din acest punct de vedere.

Pentru amatorii genului: cele mai bune 12 filme western din toate timpurile

Inainte sa existe Hollywoodul a existat Vestul Salbatic. O frontiera cu aventuri la alegere, unde cei puternici si indrazneti au batatorit pistele si cei slabi au stat acasa.

Top 10 cele mai bune filme cu Keanu Reeves. Rolul care l-a transformat in vedeta internationala (VIDEO)

Keanu Reeves implineste astazi, 2 septembrie, 55 de ani. Actorul a cunoscut faima mondiala odata cu filmul Matrix, in rolul hacker-ului Neo. Pe langa trilogia care a adunat milioane de fani din intreaga.

Cele mai mari temeri ale oamenilor: coronavirusul, somajul si saracia (raport)

Circa jumatate din populatia lumii considera coronavirusul drept una din cele mai mari ingrijorari, conform concluziilor celui mai recent sondaj What Worries the World publicat de Ipsos. COVID-19 este mentionat ca fiind principala grija in 14 din cele 27 de tari chestionate si este cea mai mare preocupare pentru a cincea luna consecutiva. Pandemia este de departe prima ingrijorare in Japonia, Australia, Malaezia si Spania, cu peste jumatate din cetateni foarte ingrijorati de acest subiect.

Bloch, BRD: Cele mai afectate sectoare de pandemie sunt Horeca, industria manufacturiera, distributia (nu cea a bunurilor de consum) si transporturile

La prima vedere, cele mai afectate sectoare sunt Horeca, industria manufacturiera, distributia alta decat cea a bunurilor de consum) si transporturile. Cine isi va reveni cel mai repede este greu de prezis cu precizie pentru ca actualul context este impredictibil prin definitie, marcat de o cerere slaba pentru bunurile neesentiale, legaturile economice sunt afectate si exista foarte multa presiune pe majoritatea industriilor, care conduce la un impact asupra profilului de lichiditate al companiilor, indiferent de industrie, spune CEO-ul BRD, Francois Bloch intr-un interviu dat lui Norel Moise. Daca ne uitam la cauzele celor doua crize, nu exista similitudini intre ele. in 2007- 2008, criza a pornit din sectorul financiar si s-a extins in zone largi ale economiei mondiale, in timp ce acum ne confruntam cu o criza de origine sanitara care are consecinte in economie, mai spune Bloch.

Cele mai loiale zodii. Nu trebuie sa le pierzi niciodata din viata ta

Astrele indica cei mai loiali parteneri in functie de semnul zodiacal sub care s-au nascut. Care sunt persoanele pe care nu trebuie sa le pierzi din viata ta? Pe acestea trebuie sa le pastrezi cu orice pret. Care sunt cele mai loiale zodii? Oamenii care cred ca astrele pot indica lucruri imprevizibile desprinse din anumite .

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

FOTO Un nou record mondial pentru cele mai mari legume din lume. Un gradinar german a cultivat in stil mare

Patrick Teichmann, un gradinar din Turingia, un land din estul Germaniei, a stabilit un nou record mondial dupa ce a cultivat cele mai mari legume din lume, informeaza DPA.

Calarasiul a inregistrat cele mai putine cazuri de infectie cu COVID-19 in ultimele 24 de ore

Cele mai putine infectii cu coronavirus au fost raportate in ultimele 24 de ore in Calarasi, Mures si Tulcea. La Calarasi s-au inregistrat 4 noi cazuri, numarul pacientilor cu COVID-19 ajungand astfel la 574.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )