Libnet.ro
UNICEF

17:15

Consiliera lui Trump pleaca de la Casa Alba! Kellyanne Conway a marturisit de ce il paraseste pe Donald

Playtech Playtech,
Consiliera lui Trump pleaca de la Casa Alba! Kellyanne Conway a marturisit de ce il paraseste pe Donald

Presedintele american, Donald Trump, ramane fara cel mai apropiat consilier, cu doua luni inainte ca alegerile prezidentiale sa aiba loc in SUA. Care este motvul pentru care Kellyanne Conway si-a inaintat demisia, aflati in randurile de mai jos. Trump ramane fara consilier inainte de alegeri Consiliera lui Donald Trump, Kellyanne Conway, cunoscuta pentru schimburile dure . continuă pe Playtech

Kellyanne Conway, consiliera lui Trump, pleaca de la Casa Alba

Consiliera presedintelui american Donald Trump Kellyanne Conway a anuntat ca pleaca din postul de la Casa Alba, din cauza ca are nevoie sa se consacre familiei, relateaza Reuters, preluata de News. ro.

inca un consilier apropiat il paraseste pe Trump. Kellyanne Conway pleaca de la Casa Alba

Kellyanne Conway, consilier al presedintelui american Donald Trump, a anuntat duminica seara ca va pleca de la Casa Alba la finele lunii august, motivandu-si decizia prin dorinta de a se concentra asupra familiei, transmite Reuters.

Femeia care l-a condus pe Trump spre victorie pleaca de la Casa Alba chiar inaintea alegerilor

Consilierul prezidential Kellyanne Conway a anuntat duminica seara ca va parasi administratia Trump la sfarsitul lunii august, invocand nevoia de a se concentra asupra familiei, relateaza Reuters.

Kellyanne Conway demisioneaza din functia de consilier principal al Casei Albe

Kellyanne Conway a anuntat ca demisioneaza din functia de consilier principal al presedintelui ameri.

Critici dure la adresa Melaniei Trump. Cum a transformat aceasta gradina de la Casa Alba (FOTO)

Melania Trump a anuntat in luna iulie ca vrea sa se ocupe de renovarea gradinii de trandafiri de la Casa Alba, construita pe vremea lui John F. Kennedy. Prima Doamna a Americii a fost criticata pe retelele.

Alegeri SUA 2020. Dat ca infrant in sondaje, Donald Trump vrea sa se relanseze in cursa pentru Casa Alba prin Conventia Nationala Republicana

Ramas in urma lui Joe Biden in sondaje, Donald Trump abordeaza Conventia Partidului Republican RNC) care incepe luni la Charlotte, in North Carolina, cu obligatia de a se relansa si de a uni dincolo de baza sa, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )