Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cum a eclipsat-o Melania Trump pe Brigitte Macron la Summitul G7. Tinuta de mii de dolari FOTO

Playtech Playtech,
Cum a eclipsat-o Melania Trump pe Brigitte Macron la Summitul G7. Tinuta de mii de dolari FOTO

Cei mai importanti lideri ai lumii si-au dat intalnire la Summitul G7 pentru a cauta impreuna solutii pentru crizele aparute la nivel mondial. Presedintele Statelor Unite ale Americii a venit insotit de sotia lui, Melania Trump, care a eclipsat-o pe Brigitte Macron cu tinuta pe care a ales-o. Melania Trump a eclipsat-o pe Brigitte Macron . continuă pe Playtech

FOTO Melania Trump si Brigitte Macron s-au intrecut in tinute la Summit-ul G7: cum s-au imbracat primele-doamne

Prima-doamna a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump 49 de ani), si prima-doamna a Frantei, Brigitte Macron 66 de ani), au atras toate privirile la summit-ul G7, ce se desfasoara in perioada 24-26 august, la Biarritz, in sudul Frantei.

Stirile ProTV: Reactia amuzanta a soldatilor francezi cand o vad pe Melania Trump in aeroport. FOTO

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a atras toate privirile sambata, cand a coborat din avionul prezidential in aeroportul din statiunea franceza Biarritz, unde isi insoteste sotul la Summitul G7.

inceput furtunos al Summitului G7 de la Biarritz. Donald Trump, Emmanuel Macron si Donald Tusk au oferit imaginea zilei (FOTO)

Sambata seara a inceput summitul G7 de la Biarritz sud-vestul Frantei). Anuntul a fost facut de presedintele presedintele francez Emmanuel Macron, pe Twitter, promitand ca liderii statelor membre vor face.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )