Libnet.ro
UNICEF

15:17

Demisie la TikTok: se duce aplicatia la vale din cauza presiunii americanilor?

Playtech Playtech,
Demisie la TikTok: se duce aplicatia la vale din cauza presiunii americanilor?

TikTok se lupta in aceste zile sa faca fata presiunii uriase venite din partea Administratiei Trump. Washington ar vrea fie ca aplicatia sa fie interzisa in America, fie sa fie preluata. continuă pe Playtech

Vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei: Se prefera prezentatorii mai tineri?

De mai bine de patru luni, nu l-ati mai vazut la TV, iar motivul este acum unul clar. Cine este vedeta de la Antena Stars care a ramas pe drumuri din cauza pandemiei?! Prezenta una dintre cele mai importante emisiuni de pe post. Emisiune importanta de la Antena Stars, scoasa din grila Vedeta de la .

Ingrid Vlasov este internata, din cauza COVID-19. Tragedie in familia sa: mama ei a murit

Tragedie in familia unei mari creatoare de moda! Ingrid Vlasov, internata, din cauza COVID-19. Mama sa a murit in urma cu cateva zile, tatal si fiica sunt spitalizati si ei. Tragedie in familia Vlasov din cauza COVID-19 in urma cu doar cateva zile, Ingrid Vlasov a anuntat ca mama sa, Viviana Vlasov, a murit de .

Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital: Nu puteam face nimic

Elena Padure, interpreta de muzica populara, a avut coronavirus, motiv pentru care a stat doua saptamani internata la Brasov. S-a infectat la Suceava, acolo unde a fost ca sa filmeze patru videoclipuri. Artista Elena Padure, clipe grele din cauza covid-19. A stat 2 saptamani in spital Artista prezenta dureri de cap, stari de oboseala, dar .

Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager: Stiu, am omorat 3 oameni. Ce replica acida a primit

Serban Huidu a avut parte de un scandal de proportii in avion. Motivul? Un pasager nu purta corect masca de protectie. Astfel, prezentatorul de televiziune a izbucnit la intoarcerea sa din Grecia. Serban Huidu, scandal in avion din cauza unui pasager Se pare ca ghinioanele se tin lant de omul de televiziune, Serban Huidu. in .

Si-au inchis granitele pentru turisti din cauza COVID-19. Destinatia de vacanta unde nu mai poti merge, de azi inainte

Inca o insula ramane inchisa pentru turistii straini, pentru tot restul anului, din cauza cresterii alarmante a numarului de cazuri de COVID-19. Mai multe detalii despre situatia critica din Indonezia, in acest articol. Insula denumita Dimineata lumii, inchisa pentru turisti Insula Bali din Indonezia si-a inshis portile pentru turistii straini pentru tot restul anului din .

Mii de suedezi au primit rezultate covid fals pozitive din cauza unui kit de testare din China

Aproximativ 3. 700 de suedezi au primit inapoi teste COVID-19 fals pozitive din cauza unui kit de testare defectuos din China, potrivit Zerohedge.

Din 2 septembrie, Papa Francisc isi va relua audientele generale in prezenta publicului, oprite in urma cu peste 6 luni din cauza pandemiei

Papa Francisc isi va relua incepand din 2 septembrie traditionalele audiente generale de miercuri, in prezenta publicului, intr-o curte inchisa a Palatului apostolic, si nu in Piata Sf. Petru, a anuntat miercuri Vaticanul, relateaza AFP. Audientele de miercuri nu au mai avut loc in public de peste sase luni, din cauza pandemiei de COVID-19.

Iulia Timosenko, fostul premier al Ucrainei, in stare grava din cauza COVID-19. Temperatura nu ii scade!

Fostul premier al Ucrainei, Iulia Timosenko, este in stare grava din cauza COVID-19. Ea este la terapie intensiva, ventilata mecanic.

Gabriel, ex-solist al trupei Boombastic, in doliu! A murit din cauza covid-19: Nenorocitilor

Gabriel Lautaru traieste un cosmar dupa ce o persoana draga lui a murit recent. Din pacate, virusul i-a pus capat vietii. Ex-solistul trupei Boombastic este profund indurerat. Gabriel, fost component al trupei Boombastic, in doliu. Criza nervoasa in online Gabriel Lautaru isi plange durerea, dupa ce bunica sa a murit fara ca el sa-si poata .

Mii de suedezi au primit rezultate pozitive false din cauza unor kituri de testare Covid-19 cu defecte, achizitionate din China

Aproximativ 3. 700 de oameni din Suedia au primit rezultate pozitive la coronavirus din greseala din cauza unor kituri de testare cu defecte din China, a spus marti Agentia Publica de Sanatate.

actualitate, 15:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )