Libnet.ro
UNICEF

13:30

Donald Trump, achitat de toate capetele de acuzare: reactia oficiala a Casei Albe

Playtech Playtech,
Donald Trump, achitat de toate capetele de acuzare: reactia oficiala a Casei Albe

Toate eforturile democratilor de a scapa de Donald Trump au fost reduse la zero in doar cateva ore, cum s-a intamplat si cu importanta sunetelor in sufragerie. in contextul majoritatii republicane din Senat, ar fi trebuit sa fii inconstient sa crezi ca Donald Trump nu va fi achitat de toate acuzele ce i-au fost aduse . continuă pe Playtech

Donald Trump, achitat de Senat pentru acuzatiile privind abuzul de putere

Senatul american a respins miercuri un prim cap de acuzare impotriva presedintelui Donald Trump, in ultima zi a procesului sau istoric de destituire, relateaza AFP si Reuters.

ULTIMA ORA Donald Trump a fost achitat de Senat in cazul ambelor capete de acuzare

Presedintele american Donald Trump a fost achitat miercuri, de catre membrii Senatului Statelor Unite, pentru acuzatiile privind abuzul de putere si obstructionare a Congresului, relateaza site-ul postului CNN.

Senatul SUA l-a achitat pe presedintele Donald Trump

Presedintele american Donald Trump a fost achitat, miercuri, in procesul pentru demitere care a avut loc in Senat, fiind salvat de colegii sai republicani care s-au mobilizat pentru a-l proteja cu noua luni inainte de a cere Americii puternic divizate sa ii acorde un al doilea mandat la Casa Alba, transmite Reuters.

Donald Trump a fost achitat de Senatul SUA. Procesul de destituire s-a incheiat, dupa 5 luni de lupte politice acerbe intre republicani si democrati

Presedintele Donald Trump a fost achitat, miercuri, in procesul de destituire din Senatul SUA, in conditiile in care republicanii au facut scut in jurul sau si, cu o singura exceptie - in persoana lui Mitt Ro.

In ce filme a aparut Donald Trump pana acum! Are la activ 18 roluri!

Inainte de a deveni Persedintele Statelor Unite, Donald Trump era unul dintre cei mai cunoscuti si mai controversati oameni de afaceri de peste Ocean. A avut, de-a lungul timpului, mai multe aparitii in filme si emisiuni de televiziune! Iata-le aici! .

Donald Trump isi lauda promisiunile respectate in discursul despre starea Uniunii

Donald Trump si-a laudat, cu noua luni inaintea alegerilor prezidentiale americane, promisiunile respectate si o economie care duduie in Congres, fara sa spuna un cuvant despre procesul destituirii, cu o zi inaintea achitarii sale aproape sigure, relateaza AFP.

Sefa Camerei Reprezentantilor a rupt discursul lui Donald Trump (VIDEO)

Nancy Pelosi, sefa democrata a Camerei Reprezentantilor, s-a aratat extrem de deranjata de discursul privind Starea Natiunii, sustinut de presedintele Donald Trump. Atat de suparata, incat a rupt o copie a.

VIDEO Nancy Pelosi a rupt discursul lui Donald Trump, imediat dupa ce presedintele si-a incheiat alocutiunea privind starea natiunii

Sefa democrata a Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, si-a manifestat marti intr-un mod foarte vizibil dezacordul cu Donald Trump, rupand o copie a discursului sau sustinut in Congres.

Alegerile primare democrate, ironizate de Donald Trump

Partidul Democrat era incapabil marti sa publice vreun rezultat al alegerilor primare din Iowa - dupa un an de campanie si milioane de dolari cheltuiti in campania electorala - prima etapa a alegerilor primare in cursa pentru fotoliul de la Casa Alba, un esec tehnic si un dezastru politic care-l face fericit pe presedintele republican Donald Trump, relateaza AFP.

Donald Trump isi sustine discursul despre starea Uniunii in Congres

Donald Trump isi sustine marti seara traditionalul discurs despre starea Uniunii - oare va juca cartea unitatii sau va alimenta flacarile discordiei - intr-un Congres mai impartit ca niciodata de procesul destituirii sale, relateaza AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )