Libnet.ro
UNICEF

16:46

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuala. Ce i-a facut unui model: Eram prinsa in capcana

Playtech Playtech,
Donald Trump, acuzat de agresiune sexuala. Ce i-a facut unui model: Eram prinsa in capcana

In cadrul unui interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, un fost model il acuza pe presedintele Statelor Unite Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open. Donald Trump acuzat de agresiune sexuala Fostul model, Amy Dorris sustine ca, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani, actualul presedinte . continuă pe Playtech

Donald Trump este vizat de o noua acuzatie de agresiune sexuala: M-am simtit violata

Presedintele american, Donald Trump, a fost acuzat, joi, de un fost model de o agresiune sexuala, transmite agentia de stiri AFP. Donald Trump, acuzat ca a agresat sexual un fost.

Trump, acuzat din nou de agresiune sexuala, de catre un fost model: Si-a bagat limba in gatul meu, iar eu il respingeam

Un fost manechin, Amy Dorris, il acuza, intr-un interviu acordat cotidianului britanic The Guardian, pe presedintele american Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani.

Donald Trump, acuzatii sexuale teribile: Ma tinea strans si ma atingea cu mainile...

Donald Trump este in mijlocul unui scandal sexual. Un model il acuza pe presedintele SUA ca a agresat-o in New York, in timpul unui turneu US Open, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani.

Joe Biden il devanseaza pe Donald Trump cu 9 puncte procentuale; americanii din suburbii sunt interesati de coronavirus, nu de criminalitate

Candidatul democrat in alegerile prezidentiale americane Joe Biden il devanseaza pe presedintele republican Donald Trump cu 9 puncte procentuale, in randul alegatorilor probabili, potrivit unui sondaj realizat de ReutersIpsos, care arata ca mesajul lege si ordine al presedintelui nu ajunge la votatii din suburbii vizati de acesta.

Joseph Biden mentine avansul in preferintele de vot fata de Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din Statele Unite, are un avans de 9% in preferintele de vot in raport cu presedintele Donald Trump, conform unui sondaj publicat miercuri, potrivit Mediafax. 9% dintre alegatori sunt inca nehotarati, iar voturile lor vor fi decisive pentru rezultatul alegerilor.

Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte. Ce s-a intamplat e halucinant

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a recunoscut ca a vrut sa elimine un presedinte. Seful Pentagonului de la acea vreme a fost impotriva. Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte Marti, presedintele SUA, Donald Trump a afirmat ca, in anul 2017 a preconizat eliminarea presedintelui Bashar al-Assad, dar Jim Mattis, seful Pentagonului .

Totul despre confruntarile Donald Trump Joe Biden

Alegerile prezidentiale din Statele Unite se apropie, iar confruntarile Donald Trump Joe Biden au fost deja stabilite. Iata aici toate detaliile.

Donald Trump a divortat de Melania? Cine a scapat porumbelul: Nu vorbim despre foste sotii

Zvonurile cum ca Melania si Donald Trump au divortat nu au aparut de ieri, dar acum a venit in spatul public un detaliu care face diferenta dintre zvon si realitatea la care multi se asteptau. Cine a scapat porumbelul si cum au tras absolut toti concluzia ca renumitul cuplu prezidential si-a spus adio? Divort la .

Izbucneste un nou scandal intre SUA si Iran?! Ce eroare face Donald Trump

Noi tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Ce ii cere Teheranul lui Donald Trump si care este avertizarea reala a presedintelui Americii in acest context? Iata declaratiile oficialilor! Noi tensiuni intre Iran si SUA! Cum se prezinta situatia de acum? Conflictul dintre Iran si SUA este departe de a se stinge! Administratia din .

SUA: Donald Trump a minimalizat rolul schimbarilor climatice in incendiile din California

Presedintele Donald Trump a minimalizat rolul schimbarilor climatice in declansarea incendiilor din statul California, unde s-a aflat intr-o scurta vizita luni, afirmand ca nu crede ca stiinta stie, transmite dpa, citata de Agerpres. intr-un briefing, guvernatorul statului California, Gavin Newsom, l-a indemnat pe presedinte sa recunoasca faptul ca schimbarile climatice si nu doar gestionarea padurilor constitue un factor cheie in provocarea incendiilor. Oficialul a subliniat necesitatea de a colabora cu aceasta stiinta. Raspunsul presedintelui Trump a fost: Va incepe sa se raceasca, asteapta si vei vedea. Oficialul californian i-a replicat: As vrea ca stiinta sa fie de acord cu tine, la care Trump a raspuns: Nu cred ca stiinta stie, de fapt.

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )