Libnet.ro
UNICEF

22:01

Donald Trump, desfiintat si de familie. Mesajul care l-a socat pe presedintele SUA

Playtech Playtech,
Donald Trump, desfiintat si de familie. Mesajul care l-a socat pe presedintele SUA

Donald Trump, atacat de catre nepoata sa. Mary Trump a publicat o carte ce provoaca un adevarat scandal in SUA. Intitulata Prea mult nu este destul. Cum familia mea a creat cel mai periculos om de pe planeta, asupra ei s-ar fi incercat blocarea de catre familia si presedintele SUA. Donald Trump, intre invidie, tradari . continuă pe Playtech

Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong

Presedintele american Donald Trump a semnat un ordin prin care pune capat tratamentului economic preferential in cazul Hong Kong, dupa ce China a adoptat o lege de securitate pentru teritoriu care a intrat in vigoare luna aceasta.

Donald Trump il ataca pe medicul Anthony Fauci

Presedintele american Donald Trump i-a atacat luni pe expertii in domeniul sanatatii din guvernul sau care coordoneaza reactia la epidemia de coronavirus, in conditiile erodarii relatiei sale cu principalul expert in boli infectioase din tara, medicul Anthony Fauci.

Donald Trump ii ataca pe medicul Anthony Fauci si Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor, pe fondul cresterii numarului cazurilor de Covid-19

Presedintele american Donald Trump i-a atacat luni pe expertii in domeniul sanatatii din guvernul sau care coordoneaza reactia la epidemia de coronavirus, in conditiile erodarii relatiei sale cu principalul expert in boli infectioase din tara, medicul Anthony Fauci, relateaza Reuters.

Un ordin secret emis de Donald Trump permite CIA sa lanseze atacuri cibernetice -Yahoo News

Agentia Centrala pentru Informatii CIA) a efectuat o serie de operatiuni cibernetice ofensive impotriva Iranului si a altor tinte in virtutea unei ordonante secrete emise in 2018 de presedintele Donald Trump, afirma fosti oficiali SUA citati de Yahoo News.

Donald Trump, in zodia Blue Masks Matter

Presedintele american, Donald Trump, a putut fi vazut pentru prima data de la inceputul pandemiei pu.

Presedintele SUA, cu masca in public, in premiera de la izbucnirea pandemiei de coronavirus. Donald Trump: Nu am fost niciodata impotriva lor

Donald Trump, presedintele SUA, a fost vazut, pentru prima oara de la izbcunirea pandemiei de coronavirus, purtand o masca de protectie. Liderul american a vizitat Spitalul militar Walter Reed de langa.

Decizie istorica luata de Donald Trump in criza Covid-19

Presedintele Donald Trump a luat o decizie greu de anticipat de catre americani. El a explicat in pu.

Donald Trump apare purtand masca in public pentru prima data

Presedintele SUA Donald Trump a purtat sambata, pentru prima data de la izbucnirea pandemiei de COVID-19, masca de protectie in public.

VIDEO Donald Trump a purtat masca in public pentru prima oara de la inceputul pandemiei

Presedintele american Donald Trump a purtat o masca de protectie in public pentru prima data de la inceputul pandemiei coronavirusului, potrivit BBC.

Mesajul care i-a topit pe fani. Ce a anuntat acum Andreea Mantea, de ziua lui Cristi Mitrea

Vedeta Kanal D s-a intors in Romania, dupa terminarea filmarilor la cel de-al doilea sezon din Puterea Dragostei, emisiune difuzata de Kanal D. Andreea Mantea si-a surprins, atat fanii, cat si fostul ei partener de viata. Mesajul care i-a topit pe fanii de pe instagram ai vedetei Andreea Mantea si Cristian Mitrea au format un .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )