Libnet.ro
UNICEF

16:00

Donald Trump foloseste meme cu Game of Thrones iar HBO nu e de acord

Playtech Playtech,
Donald Trump foloseste meme cu Game of Thrones iar HBO nu e de acord

Game of Thrones este serialul momentului. A batut recordurile de rating ale HBO, iar Donald Trump pare sa profite de asta. HBO i-a cerut din nou lui Donald Trump sa nu mai foloseasca meme cu Game. continuă pe Playtech

Casa Alba sustine ca Donald Trump a discutat luni cu comandantul libian Haftar

Casa Alba a informat vineri ca presedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu comandantul libian Khalifa Haftar despre eforturile antiterorism in desfasurare ale liderului care a demarat un asalt asupra capitalei Tripoli in opozitie fata de guvernul recunoscut international, scrie Reuters.

Casa Alba sustine ca Donald Trump a discutat luni cu comandantul libian Haftar

Casa Alba a informat astazi ca presedintele american Donald Trump a discutat telefonic cu comandantul libian Khalifa Haftar despre eforturile antiterorism in desfasurare ale liderului care a demarat un asalt asupra capitalei Tripoli in opozitie fata de guvernul recunoscut international.

Japonia doreste o vizita oficiala din partea lui Donald Trump in perioada 25-28 mai

Administratia de la Tokyo ii va lansa presedintelui american Donald Trump o invitatie pentru o vizita oficiala in Japonia in perioada 25-28 mai, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Guvernului, scrie Mediafax, citand Reuters.

Consilier american: Uneori ignoram ordinele presedintelui Donald Trump

Un consilier al presedintelui american Donald Trump a justificat actiunile fostului consilier juridic Don McGahn, afirmand ca orice apropiat al liderului de la Casa Alba ii ignora ordinele din cand in cand, relateaza Mediafax, citand site-ul postului CNN.

De ce nu au folosit francezii elicoptere cu apa pentru stingerea incendiului de la Notre-Dame, asa cum ii sfatuia Donald Trump? Este ca si cum ai juca bowling cu catedrala

Poate ar fi trebuit folosite cisternele aeriene, ii sfatuia luni seara Donald Trump pe pompierii francezi, pentru a stinge flacarile care devastau catedrala Notre-Dame. Este ca si cum ai fi jucat bowling cu catedrala, totul s-ar fi prabusit, a raspuns marti purtatorul de cuvant al Securitatii civile, pentru AFP.

Tiger Woods, castigator al Mastersului, va fi decorat de Donald Trump

Presedintele american, Donald Trump, a anuntat astazi, ca-l va decora pe jucatorul de golf, Tiger Woods, castigator al celui de-al 15-lea titlu de Grand Slam, cu cea mai inalta distinctie civila a SUA.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )