Libnet.ro
UNICEF

14:15

Donald Trump, infruntat de propria fiica. Tiffany se iubeste cu un libanez

Playtech Playtech,
Donald Trump, infruntat de propria fiica. Tiffany se iubeste cu un libanez

Fiica lui Donald Trump isi infrunta tatal in lupta impotriva rasismului, traind o frumoasa poveste de dragoste cu un libanez. Tiffany s-a alaturat miscarii BlackLivesMatrrers, grupare din care face parte si iubitul ei. Mai multe detalii, in continuare. Tiffany Trump isi infrunta tatal Tiffany Trump 26 de ani) este singurul copil pe care controversatul presedinte . continuă pe Playtech

Fiica lui Donald Trump, Tiffany, se iubeste cu un libanez si isi infrunta tatal in lupta impotriva rasismului

Tiffany Trump, singurul copil pe care presedintele Americii il are cu fosta lui sotie, Marla Maple, s-a alaturat, impreuna cu iubitul ei miliardar, miscarii BlackLivesMatters. Mandru de faptul ca fiica lui a absolvit dreptul, Donald Trump declara, recent : Aveam nevoie de un avocat in familie.

DONALD TRUMP, CRITICAT DUR DE AUTOAREA PEGGY NOONAN: Rezultatele conducerii Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Singurul like dat de Donald Trump pe Twitter este despre un serial cu actori de culoare

Internautii au observat ca o postare despre Insecure, un serial cu actori de culoare, este singurul tweet la care a dat like Presedintele Donald Trump. Isa Rae, creatoarea show-ului, si actrita totodata, a reactionat la acest lucru cu pura. confuzie! .

Donald Trump, criticat dur de autoarea Peggy Noonan: Rezultatele conduceri Trump au produs revolta natiunii

Autoarea Peggy Noonan - castigatoare a premiului Pulityer - l-a criticat dur pe Donald Trump intr-un eseu scris recent, anunta afp. com.

Popularitatea lui Donald Trump a scazut cu 10%, in contextul crizei provocate de pandemie si al protestelor

Popularitatea presedintelui american, Donald Trump, a scazut cu 10% in ultima luna, in contextul crizei economice generate de pandemia de coronavirus si al protestelor izbucnite dupa lui George Floyd, releva un sondaj efectuat de Institutul Gallup.

Sondaj Gallup: Popularitatea lui Donald Trump a scazut cu 10%

Popularitatea presedintelui SUA, Donald Trump, a scazut cu 10% in ultima luna, in contextul crizei economice generate de pandemie si al protestelor izbucnite dupa moartea afro-americanului George Floyd, releva un sondaj efectuat de Institutul Gallup, potrivit Mediafax care citeaza Axios. com.

VIDEO Robert Blair, consilierul pe 5G al presedintelui Donald Trump: Nu vom accepta ca informatiile noastre sa circule pe tehnologii care ne-ar putea afecta cetatenii si siguranta nationala

SUA isi rezerva dreptul de a se asigura ca informatiile si comunicatiile sale circula prin tehnologii de incredere si evalueaza intern optiuni pentru a se asigura ca toate comunicatiile sale cu ambasadele ori bazele militare din lume nu circula decat prin cabluri si retele de incredere, a precizat marti Robert Blair, consilierul in probleme 5G al presedintelui american Donald Trump. Nu companiile Huawei sau ZTE sunt vazute ca o amenintare pentru SUA, ci intentiile partidului comunist chinez care sprijina aceste companii, a spus acesta.

SUA: Donald Trump vorbeste despre o inscenare in cazul manifestantului de 75 de ani ranit de politie

Presedintele american Donald Trump a lasat marti sa se inteleaga ca manifestantul de 75 de ani, ranit dupa ce a fost imbrancit de politisti din statul New York in timpul unei manifestatii impotriva rasismului, ar putea face parte dintr-o inscenare, scrie Agerpres.

Donald Trump vrea sa isi reia mitingurile de campanie

Presedintele american Donald Trump vrea sa-si reia - in doua saptamani - mitingurile de campanie intrerupte din cauza epidemiei covid-19, relateaza AFP.

Fostul secretar de stat Colin Powell il acuza pe Donald Trump ca minte tot timpul si anunta ca va vota cu Joe Biden

Fostul secretar de Stat al lui George W. Bush Colin Powell a anuntat ca va vota cu democratul Joe Biden, avertizand cu privire la pericolul unui al doilea mandat al lui Donald Trump, un presedinte care minte tot timpul, relateaza AFP. Biden ii multumeste pentru sustinere, Trump il ataca cu privire la rolul pe care l-a jucat in invadarea Irakului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )