Libnet.ro
UNICEF

12:15

Donald Trump, mai slab decat Putin si Xi Jinping: de ce nu are nimeni incredere in el

Playtech Playtech,
Donald Trump, mai slab decat Putin si Xi Jinping: de ce nu are nimeni incredere in el

Un studiu recent realizat de Washington Pew, realizat pe un esantion reprezentativ, atrage atentia asupra lipsei de incredere in Donald Trump la nivel global. Dincolo de aceasta realitate, mai. continuă pe Playtech

Germania ocupa locul al treilea in topul neincrederii fata de Donald Trump Nemtii au mai mare incredere in Putin si Xi Ping

In multe tari occidentale, reputatia Statelor Unite ale Americii este mai rea decat oricand. Neincrederea fata de presedintele Donald Trump atinge cote uriase. Cetatenii germani tind sa aiba mai multa incredere in Vladimir Putin si Xi Jinping. Pe de alta parte, cancelarul Angela Merkel se bucura de o foarte buna reputatie internationala, scrie Die Welt, citat de Rador. Politico: Xi Jinping este cel mai periculos om din lume .

Joseph Biden mentine avansul in preferintele de vot fata de Donald Trump

Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat in scrutinul prezidential din Statele Unite, are un avans de 9% in preferintele de vot in raport cu presedintele Donald Trump, conform unui sondaj publicat miercuri, potrivit Mediafax. 9% dintre alegatori sunt inca nehotarati, iar voturile lor vor fi decisive pentru rezultatul alegerilor.

DONALD TRUMP: Ma inteleg mai bine cu liderii duri si rai

Presedintele american Donald Trump recunoaste, intr-o inregistrare facuta publica luni, ca se intelege mai bine cu liderii straini duri si rai, relateaza AFP.

Donald Trump: Orice atac al Iranului va fi urmat de o riposta de o mie de ori mai puternica

Presedintele american Donald Trump a promis o riposta a Statelor Unite de o mie de ori mai puternica la orice atac al Iranului. Reactia sa vine dupa ce in presa au aparut informatii conform caruia.

Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte. Ce s-a intamplat e halucinant

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a recunoscut ca a vrut sa elimine un presedinte. Seful Pentagonului de la acea vreme a fost impotriva. Donald Trump a vrut sa asasineze un presedinte Marti, presedintele SUA, Donald Trump a afirmat ca, in anul 2017 a preconizat eliminarea presedintelui Bashar al-Assad, dar Jim Mattis, seful Pentagonului .

Donald Trump, acuzat de agresiune sexuala. Ce i-a facut unui model: Eram prinsa in capcana

In cadrul unui interviu pentru cotidianul britanic The Guardian, un fost model il acuza pe presedintele Statelor Unite Donald Trump ca a agresat-o la New York, in timpul unui turneu US Open. Donald Trump acuzat de agresiune sexuala Fostul model, Amy Dorris sustine ca, in septembrie 1997, pe cand avea 24 de ani, actualul presedinte .

Donald Trump este vizat de o noua acuzatie de agresiune sexuala: M-am simtit violata

Presedintele american, Donald Trump, a fost acuzat, joi, de un fost model de o agresiune sexuala, transmite agentia de stiri AFP. Donald Trump, acuzat ca a agresat sexual un fost.

Totul despre confruntarile Donald Trump Joe Biden

Alegerile prezidentiale din Statele Unite se apropie, iar confruntarile Donald Trump Joe Biden au fost deja stabilite. Iata aici toate detaliile.

Donald Trump a divortat de Melania? Cine a scapat porumbelul: Nu vorbim despre foste sotii

Zvonurile cum ca Melania si Donald Trump au divortat nu au aparut de ieri, dar acum a venit in spatul public un detaliu care face diferenta dintre zvon si realitatea la care multi se asteptau. Cine a scapat porumbelul si cum au tras absolut toti concluzia ca renumitul cuplu prezidential si-a spus adio? Divort la .

Izbucneste un nou scandal intre SUA si Iran?! Ce eroare face Donald Trump

Noi tensiuni intre Iran si Statele Unite ale Americii. Ce ii cere Teheranul lui Donald Trump si care este avertizarea reala a presedintelui Americii in acest context? Iata declaratiile oficialilor! Noi tensiuni intre Iran si SUA! Cum se prezinta situatia de acum? Conflictul dintre Iran si SUA este departe de a se stinge! Administratia din .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )