Libnet.ro
UNICEF

17:15

Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Ce propunere a facut la o intalnire de securitate nationala

Playtech Playtech,
Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Ce propunere a facut la o intalnire de securitate nationala

In cadrul unei intalniri de securitate nationala, Donald Trump, presedintele SUA, ar fi sugerat ca vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare. Care a fost propunerea liderului de stat? Donald Trump vrea sa scape de uragane cu bombe nucleare Potrivit unor surse citate de publicatia americana Axios, liderul american si-ar fi expus teoria despre . continuă pe Playtech

Cum comenteaza Trump informatia ca a sugerat lansarea de bombe nucleare impotriva uraganelor

Donald Trump a negat luni ca a sugerat lansarea de bombe nucleare asupra uraganelor inainte ca acestea sa atinga teritoriul american, considerand informatia ridicola, scrie AFP.

Trump neaga ca ar fi vrut lansarea de bombe nucleare asupra uraganelor: Nu am spus niciodata asa ceva. Fake News!

Presedintele american Donald Trump a calificat drept ridicole informatiile potrivit carora ar fi avansat ideea de a lansa bombe nucleare asupra uraganelor pentru a le impiedica sa loveasca SUA.

Acuzatii de FAKE NEWS! Trump NEAGA ca vrea ca URAGANELE sa fie OPRITE cu BOMBE NUCLEARE (VIDEO)

UPDATE: Presedintele SUA, Donald Trump, nu neaga ca ar fi cerut ca uraganele sa fie oprite sa ajunga pe teritoriul Statelor Unite cu ajutorul bombelor nucleare. intr-un mesaj publicat pe contul sau de twitter,.

Donald Trump forteaza mana liderilor europeni: Presedintele american ia in considerare posibilitatea de a il invita pe Vladimir Putin la viitorul summitul G7

In ciuda faptului ca revenirea Rusiei in grupul celor mai puternice state ale lumii este respinsa de liderii europeni, Donald Trump continua sa provoce si sa militeze pentru revenirea la formatul.

Hassan Rouhani se declara dispus sa negocieze cu Donald Trump

Presedintele Iranului, Hassan Rouhani, s-a declarat dispus, luni seara, sa aiba o intrevedere cu omologul sau din Statele Unite, Donald Trump, pe tema programului atomic iranian, scrie Mediafax.

Donald Trump: Vreau cel mai curat aer

In cadrul Summit-ului G7 ce a avut loc in Franta, presedintele american Donald Trump a facut noi pre.

SUMMIT G7: Donald Trump nu doreste schimbarea regimului in Iran

Presedintele american, Donald Trump, a declarat, luni, ca el doreste sa vada un Iran puternic si nu cauta o schimbare a regimului la Teheran, adaugand ca modul in care sunt obligati sa traiasca iranienii este inacceptabil, potrivit Reuters si AFP.

inca un republican se va confrunta cu Donald Trump in alegerile primare pentru prezidentialele din 2020

Republicanul american Joe Walsh sustine ca va candida in alegerile primare impotriva actualului presedinte american, pentru alegerile prezidentiale din noiembrie 2020, deoarece Donald Trump este un copil. Walsh devine astfel, la ora actuala, al doilea contracandidat al acestuia, scrie Agerpres, citand AFP.

Donald Trump ia in considerare posibilitatea de a-l invita pe Vladimir Putin la viitorul summit G7

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat duminica, in cadrul summit-ului G7 de la Biarritz, Franta, ca ia in calcul posibilitatea de a-l invita pe presedintele Rusiei, Vladimir Putin, la urmatorul summit al organizatiei, care va avea loc in 2020 in SUA, noteaza Mediafax citand Bloomberg si TASS.

Donald Trump il asigura pe Boris Johnson in privinta comertului de dupa Brexit si il lauda: Este omul potrivit (FOTO, VIDEO)

Statele Unite si Marea Britanie vor avea cel mai mare acord comercial de pana acum, iar Boris Johnson este omul potrivit pentru a trataproblema Brexitului, a precizat, duminica, Donald Trump, citat de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )