Libnet.ro
UNICEF

15:00

Franta introduce o taxa pentru gigantii americani ca Amazon sau Google. UE ar putea face la fel

Playtech Playtech,
Franta introduce o taxa pentru gigantii americani ca Amazon sau Google. UE ar putea face la fel

Franta nu se lasa intimidata de comentariile lui Donald Trump si aproba o noua taxa care-i vizeaza pe gigantii americani ca Amazon sau Google. Senatul francez a aprobat o legislatie prin. continuă pe Playtech

Franta a adoptat taxa care ii vizeaza pe gigantii din domeniul digital in pofida avertismentelor Washingtonului in aceeasi zi, Londra a anuntat propriul proiect de lege privind taxarea serviciilor digitale

Franta a adoptat proiectul privind taxa pentru servicii digitale, denumita GAFA, care vizeaza Google, Amazon, Facebook si Apple, care a atras mania Statelor Unite care au amenintat cu represalii. in acelasi timp, Londra a publicat propriul sau proiect de lege de taxe pentru companiile digitale, relateaza AFP.

Franta introduce o eco-taxa cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion

Guvernul francez a anuntat marti introducerea, incepand cu 2020, a unei eco-taxe cuprinsa intre 1,50 si 18 euro pentru biletele de avion la plecarile din Franta, scrie AFP.

Franta vrea sa introduca o taxa pentru serviciile digitale

Parlamentul francez a adoptat, astazi, in mod definitiv un proiect de lege privind introducerea unei taxe pentru serviciile digitale, ignorand amenintarile cu represalii formulate de presedintele american Donald Trump, informeaza Reuters si AFP.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )