Libnet.ro
UNICEF

13:00

Google taie suportul pentru Huawei: de ce vor suferi utilizatorii de Android

Playtech Playtech,
Google taie suportul pentru Huawei: de ce vor suferi utilizatorii de Android

In mod previzibil, razboiul dintre Donald Trump si Huawei a inceput sa faca victime colaterale, iar raportul celor de la Reuters confirma niste gesturi foarte agresive din partea. continuă pe Playtech

Google taie suportul pentru Huawei: de ce vor suferii utilizatorii de Android

In mod previzibil, razboiul dintre Donald Trump si Huawei a inceput sa faca victime colaterale, iar raportul celor de la Reuters confirma niste gesturi foarte agresive din partea.

Google, lovitura dura pentru Huawei

Gigantul american Google, al carui sistem de operare mobil Android echipeaza imensa majoritate a smartphone-urilor in lume, a anuntat, duminica, ca incepe sa-si suspende relatiile cu compania chineza de.

Efectele razboiul comercial SUA-China. Google restrictioneaza accesul dispozitivelor Huawei la Android

Compania americana Google a restrictionat accesul dispozitivelor Huawei la unele actualizari ale sistemului de operare Android, in urma masurilor luate de presedintele american Donald Trump impotriva companiei chineze.

Google suspenda accesul companiei Huawei la mai multe aplicatii precum Gmail, Youtube sau Google Play

Alphabet, compania care detine Google, a suspendat relatiile de business cu Huawei ce consta in transferul de hardware, software si servicii tehnice cu exceptia celor care au licenta open source, ca urmare a deciziei luate de Departamentul de Comert.

VESTI EXCELENTE pentru ROMANI: Vor avea ZILE LIBERE, curand! MINIVACANTA pe care toata lumea o ASTEAPTA

Romanii abia asteapta o noua zi libera! A trecut Pastele, a trecut si 1 Mai, iar acum oamenii stiu ca urmatoarele zile libere vor fi de Rusalii. Asadar, apare intrebarea, cand sunt Rusaliile 2019 si.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )