Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul asasinarii lui Soleimani: Donald Trump a dezvaluit, in sfarsit, totul

Playtech Playtech,
Motivul asasinarii lui Soleimani: Donald Trump a dezvaluit, in sfarsit, totul

Actiunile din ultima saptamana din Orientul Mijlociu au fost unele dintre cele mai agresive la adresa Statelor Unite, cu un avion ucrainean reprezentand pagube colaterale. Pretextul pentru toate a fost asasinarea lui generalului iranian Qassem Soleimani, la ordinul lui Donald Trump. Justificarea iranienilor pentru tot ce s-a intamplat in ultima saptamana tine de asasinarea lui . continuă pe Playtech

Donald Trump spune ca generalul iranian Soleimani a incercat sa arunce in aer ambasada SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat joi ca generalul iranian Qassem Soleimani, ucis in 3 ianuarie intr-un atac american la Bagdad, cauta sa arunce in aer ambasada SUA, transmite Reuters.

SUA anunta ca nu vor pleca din Irak. Care sunt planurile lui Donald Trump

Statele Unite ale Americii nu vor parasi Irakul, desi a existat o cerere speciala efectuata de catre Bagdad. Donald Trump a facut cateva declaratii considerate controversate, pe marginea acestui subiect. Totul in conditiile in care America ar putea intra intr-un conflict si cu statul Iran. Asasinareageneralul iranian Qasem Soleimani a adus cu sine tensiuni politice .

Recompensa de 80 de milioane de dolari pusa pe capul lui Donald Trump

O recompensa in valoare de 80 de milioane de dolari ar fi fost pusa pe capul lui Donald Trump, in contextul in care autoritatile iraniene au jurat sa razbune asasinarea generalului Qassem Soleimani vineri, intr-un atac cu un avion american fara pilot drona) la aeroportul din Bagdad.

FOSTUL PRESEDINTE FRANCEZ FRANCOIS HOLLANDE: Donald Trump a pus lumea in pericol

Fostul presedinte francez Francois Hollande a apreciat marti ca presedintele american Donald Trump a pus lumea in pericol prin decizia lui mai mult decat nefericita de a-l elimina pe generalul iranian Qassem Soleimani intr-un raid american, informeaza AFP.

CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor. Ce spune jurnalistul despre Al Treilea Razboi Mondial

Jurnalistul CTP a comentat, la Digi 24, declaratiile lui Donald Trump, in contextul atacurilor iranienilor. Cum l-a pus la zid gazetarul si ce spune despre Al Treilea Razboi Mondial? CTP il pune la zid pe Donald Trump, dupa atacurile iranienilor Cristian Tudor Popescu a comentat, la Digi 24, episodul in care Donald Trump s-a adresat .

Donald Trump ne sapa pe toti: ultimele masuri, ca ignora incalzirea globala si schimbarile climatice

Donald Trump a facut mai multe afirmatii in trecut care atesta ignoranta sa fata de problemele de mediu care ne afecteaza la nivel global. Dincolo de vorbe insa, a luat cateva masuri cu consecinte dezastruoase pentru incalzirea globala. inca din 1970, blamatul presedinte Richard Nixon a constientizat gravitatea problemelor legate de schimbarile climatice si importanta .

JENS STOLTENBERG SI DONALD TRUMP: Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista

Presedintele SUA Donald Trump si secretarul general al NATO Jens Stoltenberg au convenit, intr-o convorbire telefonica, ca Alianta ar putea contribui mai mult la stabilitatea regionala in Orientul Mijlociu si la lupta antiterorista.

LIDERUL SUA, DONALD TRUMP: Fortele americane sunt pregatite pentru orice!

Se pare ca Iranul da inapoi - un lucru bun pentru intreaga lume Fortele americane sunt pregatite pentru orice, insa se pare ca Iranul da inapoi, ceea ce este un lucru bun pentru intreaga lume, a declarat ieri, presedintele SUA, Donald Trump, dupa ce, in noaptea de marti spre miercuri, Iranul a atacat cu rachete unele baze americane din Irak.

DONALD TRUMP: Cat timp voi fi presedinte, Iranului nu i se va permite sa dezvolte arma nucleara

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat, in prima declaratie de dupa atacul iranian asupra bazelor militare din Irak, ca niciun american nu a fost ranit sau ucis si a precizat ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni economice Iranului.

DONALD TRUMP: Cat timp voi fi presedinte, Iranului nu i se va permite sa dezvolte arma nucleara

Presedintele SUA, Donald Trump, a anuntat, in prima declaratie de dupa atacul iranian asupra bazelor militare din Irak, ca niciun american nu a fost ranit sau ucis si a precizat ca Statele Unite vor impune noi sanctiuni economice Iranului.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )