Libnet.ro
UNICEF

14:30

Notre Dame: reactia lui Trump cu privire la incendiul care a socat Parisul

Playtech Playtech,
Notre Dame: reactia lui Trump cu privire la incendiul care a socat Parisul

Catedrala Notre Dame a fost cuprinsa de flacari in seara zilei de 15 aprilie. Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a comentat pe Twitter dezastrul din Paris. E groaznic sa vezi incendiul major care a cuprins catedrala Notre Dame din Paris. Poate ca ar trebui ca pompierii sa intervina aerian pentru a stinge incendiul. continuă pe Playtech

Radu Banciu: Catedrala Notre-Dame arde. Donald Trump a fost catalogat drept stupidul serii, dupa ce i-a sugerat lui Macron sa intervina cu bombardierele de apa (VIDEO)

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata, luni seara, de un incendiu violent. Acest groaznic eveniment a starnit emotii uriase in Franta si numeroase reactii internationale. Stirea momentului a fost co.

Notre Dame, in flacari: imaginile care iti arata proportiile dezastrului

Notre Dame, catedrala simbol din Paris, e in flacari. Echipele de pompieri incearca sa controleze incendiul, dar operatiunea nu-i deloc simpla. Incendiul a izbucnit la ora 19:50, ora Romaniei. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris in seara zilei de 15 aprilie. La ora 19:50, ora Romaniei, au aparut primele informari cu [] .

FOTO/VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta si in lume. Nu exista raniti. Pompierii au reusit sa salveze in intregime structura edificiului. Incendiul este posibil sa fie legat de lucrarile de renovare. Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, a declarat presedintele Macron. -------02:30 Un important om de afaceri francez a promis o donatie de o suta de milioane de euro pentru reconstructia catedralei01:00 Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar structura a fost salvata in intregime; turnul nordic a rezistat, doar unul dintre vitralii. FOTO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu FOTOGALERIE Notre Drame. Principalele titluri din presa francezaTrei semnale de presa trase de-a lungul timpului despre problemele catedralei.

VIDEO Notre Dame, in flacari: cat de grav e incendiul din Paris?

Catedrala Notre Dame din Paris a fost cuprinsa de flacari in seara zilei de 15 aprilie. Pompierii au intervenit in mai putin de 10 minute. in urma incendiului devastator, turla catedralei s-a prabusit. Potrivit martorilor de la fata locului, tot acoperisul catedralei s-a prabusit. Pompierii nu reusesc sa controleze focul care se intinde cu repeziciune.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

Iohannis, despre incendiul de la Catedrala Notre Dame: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis califica drept sfasietoare informatiile despre incendiul de la Catedrala Notre Dame, spunand ca Romania este alaturi de Franta.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Salvarea Catedralei nu este sigura

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Salvarea Catedralei nu este sigura in pofida mobilizarii a peste 400 de pompieri si utilizarii a 18 furtunuri cu apa, a afirmat secretarul de stat din Ministerul de Interne francez, Laurent Nunez. -------00:06 Structura catedralei este salvata si prezervata in integritatea sa, spune AFP citand surse din conducerea popmpierilor. insa, conform martorilor oculari, catedrala ar fi afectaa in cea mai mare parte. 23:50 Comandantul general al pompierilor parizieni: Urmatoarele 90 de minute sunt cruciale. Exista riscul ca clopotul sa cada. Daca se intampla acest lucru, se va prabusi turnul. 23:36 Secretar de stat Interne: Salvarea Catedralei nu este sigura22:30 Expertii de la Directia Generala a Securitatii Publice spun ca nu se poate stinge incendiul cu apa pulverizata din elicoptere deoarece ar fi afectata grav constructia21. 46: Acoperisul catedralei s-a prabusit. Nu exista raniti. O ancheta a fost deschisa pentru a determina cauzele incendiului.

Incendiu puternic la Catedrala Notre Dame din Paris (VIDEO)

Incendiu devastator la Catedrala Notre Dame dinParis! Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare. Catedrala a fost evacuata. Politia trateaza incendiul ca pe un accident. Primarul.

VIDEO Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari. Ce s-a intamplat cu cel mai vizitat obiectiv din Franta

Catedrala Notre Dame din Paris, in flacari, anunta postul de televiziune CNN. Incendiul a izbucnit la ora locala 18. 50 ora Romaniei). Mai multi localnici si turisti au publicat pe Facebook si Twitter fotografii cu monumentul cuprins de flacari. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate pentru stingerea focului. Un groaznic incendiu a [] .

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit

Catedrala Notre-Dame din Paris este devstata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare. Cladirea a fost evacuata. 46: Nu exista raniti. O ancheta a fost deschisa pentru a determina cauzele incendiului21. 30: Este evacuata toata ile de la Cite, situata pe Sena, si pe care se afla catedrala. 18: Presedintele francez spune ca este trist si ca se gandeste la toti catolicii si la toti francezii in acest moment. 10: Acoperisul catedralei s-a prabusit21. 00: Presedintele Macron se duce la fata locului20. 56: Turla sageata) catedralei s-a prabusit Reuters) 20. 55: Toata tamplaria arde, a spus purtatorul de cuvant al catedralei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )