Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump! Cum a incercat o femeie sa il omoare pe presedinte

Playtech Playtech,
Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump! Cum a incercat o femeie sa il omoare pe presedinte

Presa americana a publicat in acest weekend materiale ample despre o tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump. Presa americana vorbeste despre interceptarea unui pachet continand otrava inainte de a ajunge la Casa Alba. Tentativa de asasinare la adresa lui Donald Trump Pachetul cu pricina era o scrisoare cu ricina care a fost adresat presedintelui . continuă pe Playtech

Tentativa de asasinare asupra presedintelui american, Donald Trump. Un pachet cu otrava a ajuns la Casa Alba

Viata presedintelui american, Donald Trump a fost pusa in pericol. Un pachet care continea otrava, adresat liderului,a ajuns la inceputul acestei saptamana la Casa Alba, insa a fost interceptat i.

Donald Trump a fost vizat de o tentativa de omor. I-a fost trimis un pachet care continea otrava mortala

Presedintele american Donald Trump a fost vizat de o tentativa de omor, dupa ce un pachet care continea o otrava mortala i-a fost trimis prin posta la Casa Alba.

Joe Biden l-a intrecut pe Donald Trump in privinta investitiei in campania electorala

Suma investita in campania lui Joe Biden a depasit in august valoarea campaniei lui Donald Trump. Biden a primit de la Bloomberg 100 de milioane de dolari pentru campanie. Campania lui Trump a cheltuit din 2019 circa 800 de milioane de dolari. Banii investiti in campania electorala a lui Joe Biden, 466 de milioane de dolari, au depasit la finalul lunii august valoarea campaniei electorale a lui Donald Trump, de 325 milioane de dolari, conform Wall Street Journal.

Donald Trump anunta ca va nominaliza un judecator pentru Curtea Suprema pana la sfarsitul saptamanii

Presedintele Donald Trump a declarat luni ca isi va dezvalui optiunea pentru inlocuirea judecatorului Curtii Supreme, Ruth Bader Ginsburg, pana la sfarsitul saptamanii. Donald Trump, anunt.

Cine este in spatele tentativei de omor a presedintelui Donald Trump. Suspectul a fost arestat

Autoritatile au declarat ca un suspect a fost arestat dupa trimiterea unui plic care continea otrava presedintelui Donald Trump.

Viktor Orban il sustine pe Donald Trump pentru un nou mandat la Casa Alba

Viktor Orban, premierul ungariei, si-a declarat in public sustinerea pentru Donald Trump, candidat pentru un nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump si-a dat acordul pentru ca TikTok sa continue sa opereze in SUA

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca sprijina acordul care permite aplicatiei de video-sharing TikTok sa continue sa opereze in SUA.

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ginsburg

Donald Trump considera ca trebuie sa numeasca fara intarziere un judecator la Curtea Suprema in locul lui Ruth Bader Ginsburg, care a murit vineri, la varsta de 87 de ani. De cealalta parte, candidatul democrat la alegerile prezidentiale, Joe Biden, este de parere ca acest lucru trebuie facut dupa rezultatul votului, in noiembrie.

Donald Trump intervine in disputa privind Curtea Suprema si anunta ca va numi rapid un nou judecator

Presedintele american Donald Trump a declarat sambata ca intentioneaza sa numeasca rapid un nou judecator la Curtea Suprema de Justitie a SUA, dupa decesul judecatoarei Ruth Bader Ginsburg, desi Joe Biden a cerut amanarea deciziei pana dupa scrutinul prezidential din noiembrie.

The Washington Post dezvaluie suma platita pana acum de Secret Service pentru a-l pazi pe Donald Trump in propriile hoteluri

Proprietatile lui Donald Trump au incasat plati de peste 1 milion de dolari din partea Secret Service de la instalarea miliardarului newyorkez la Casa Alba.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )