Libnet.ro
UNICEF

20:47

Trump se pregateste sa interzica Huawei complet in Statele Unite

Playtech Playtech,
Trump se pregateste sa interzica Huawei complet in Statele Unite

Conflictul dintre Statele Unite si Huawei este unul mai vechi si toata lumea stie ca presedintele Donald Trump nu are incredere in companie. Ar putea face si mai multe pentru a tine. continuă pe Playtech

Trump se pregateste sa interzica complet Huawei in Statele Unite

Conflictul dintre Statele Unite si Huawei este unul mai vechi si toata lumea stie ca presedintele Donald Trump nu are incredere in companie. Ar putea face si mai multe pentru a tine.

Trump se pregateste sa interzica de tot Huawei in Statele Unite

Conflictul dintre Statele Unite si Huawei este unul mai vechi, si toata lumea stie ca presedintele Donald Trump nu are incredere in companie. Ar putea face si mai multe pentru a tine.

Senatorii din Alabama au adoptat cea mai dura lege anti-avort din Statele Unite

In pofida criticilor, Senatul statului american Alabama a votat miercuri in favoarea legii anti-avort si a transmis-o spre promulgare guvernatoarei Kay Ivey. Este vorba de cea mai dura lege anti-avort din Statele Unite, noteaza agentiile internationale de presa.

Presedintele Chinei respinge un soc al civilizatiilor, in ciuda tensiunilor cu Statele Unite

Nu exista un soc al civilizatiilor si orice idee de superioritate rasiala este stupida, a afirmat miercuri presedintele chinez Xi Jinping, a carui tara este angajata intr-o aspra disputa comerciala cu Statele Unite, scrie AFP.

Moscova anunta ca Statele Unite se pregatesc sa aplice arme nucleare in Europa

Directorul Departamentului de Neproliferare si Control al Armelor din cadrul Ministerului de Externe de la Moscova, Vladimir Ermakov, sustine ca odata cu dislocarea armelor nucleare in Europa, Statele Unite ale Americii se pregatesc si sa le aplice.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )