Libnet.ro
UNICEF

15:15

Trump in razboi cu Uniunea Europeana: de ce vor avea de suferit europenii

Playtech Playtech,
Trump in razboi cu Uniunea Europeana: de ce vor avea de suferit europenii

Donald Trump este unul dintre cei mai incapatanati presedinti din toate timpurile, iar cea mai noua dovada in acest sens vine sub forma unui conflict economic cu Uniunea Europeana. Administratia de la Washington se afla intr-un razboi financiar cu UE din cauza unor subventii acordate companiei franceze Airbus, in defavoarea americanilor de la Boeing. Sub [] . continuă pe Playtech

Romania are cele mai periculoase drumuri din toata Uniunea Europeana, pentru al patrulea an la rand

Drumurile din Romania raman, si in 2018, cele mai periculoase pentru conducatorii auto si pasageri, in contextul in care, anul trecut, s-a inregistrat cea mai mare rata a mortalitatii din accidente rutiere din Uniunea Europeana, 96 de morti la un.

BREXIT. Noile pasapoarte britanice nu mai contin mentiunea Uniunea Europeana

Pasapoarte britanice care nu au mentiunea Uniunea Europeana au fost puse in circulatie incepand cu 30 martie, a anuntat sambata Ministerul de Interne, chiar daca Brexitul, programat initial pentru 29.

Noile pasapoarte britanice nu mai contin mentiunea Uniunea Europeana

Pasapoarte britanice care nu au mentiunea Uniunea Europeana au fost puse in circulatie incepand cu 30 martie, a anuntat sambata Ministerul de Interne, chiar daca Brexitul, programat initial pentru 29 martie, nu s-a materializat inca,.

Pasapoartele britanice, eliberate fara eticheta Uniunea Europeana, desi Brexitul nu a avut loc inca

Guvernul britanic a inceput sa elibereze pasapoarte fara cuvintele Uniunea Europeana pe ele, in ciuda intarzierii Brexitului. Cele doua cuvinte au fost scoase tinand cont de ipoteza iesirii Marii Britanii din UE pe 29 martie, asa cum fusese programat, relateaza The Guardian.

Printul Harry si Meghan Markle vor avea propriul cont de Instagram

Printul Harry si Meghan Markle vor avea propriul cont de Instagram:@sussexroyal. Vestea vine chiar inainte de nasterea primului lor copil si de mutarea inFrogmore Cottage. Pana acum cei doi p.

Razboiul comercial SUA-UE. Trump ameninta ca Statele Unite vor impune tarife pe bunuri UE in valoare de 11 miliarde de dolari

Presedintele american Donald Trump a declarat, marti, ca Statele Unite vor impune tarife pe bunuri din Uniunea Europeana in valoare de 11 miliarde de dolari, la o zi dupa ce oficiali ai Departamentului de comert al SUA au propus o lista de produse UE, vizate de tarife, transmite Reuters.

RAPORT CE: Romania, pe locul 28 in Uniunea Europeana in privinta inovarii

Romania s-a clasat pe locul 28 in Tabloul de bord european privind inovarea din 2018, punctajul sau fiind cu 14 puncte procentuale mai mic decat in 2010, in timp ce majoritatea intreprinderilor din tara au un nivel scazut de constientizare a aspectelor de mediu, se arata in Raportul de tara privind evaluarea din 2019 a punerii in aplicare a politicilor de mediu ale UE EIR), intocmit de Comisia Europeana CE).

Amnistia fiscala Ce beneficii vor avea firmele cu plata la zi

Amnistia fiscala va fi, de fapt, o esalonare a datoriei principale si se vor sterge dobanzile si penalitatile. Firmele care au fost cu plata taxelor la zi vor fi, de asemenea, vizate de noul proiect care ar urma sa fie adoptat in Guvern in aceasta luna aprilie).

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )