Libnet.ro
UNICEF

12:00

Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Playtech Playtech,
Box politic. Tudorel Toader ii raspunde lui Dragnea la Romania TV: Mi-au promis ca voi fi independent

Tudorel Toader da replica dupa mai multe declaratii critice facute marti de presedintele PSD. Ministrul Justitiei aminteste ca a fost numit cu sprijinul ALDE si PSD si cu promisiunea ca va fi independent. intr-o interventie telefonica la Romania TV, Tudorel Toader a apreciat ca nu se considera in razboi cu nimeni si ca incearca sa-si [] . continuă pe Playtech

Tudorel Toader raspunde criticilor: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni. Eu imi fac datoria potrivit legii

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri ca nu se considera in razboi cu nimeni si a precizat ca, atunci cand a fost numit ministru, a primit garantii de conservare a statutului de independent s.

Tudorel Toader, dupa ce Liviu Dragnea a spus ca a pacalit PSD, iar partidul nu si-l mai asuma: Nu ma consider in razboi cu nimeni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat, miercuri seara, ca el nu se considera in razboi cu nimeni, precizand ca la preluarea mandatului a primit garantiile de conservare a statutului de independent, de neafiliat politic, relateaza Mediafax.

Tudorel Toader in sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader il sfideaza in continuare pe Dragnea: La intalnirea cu Dancila nu am discutat despre demisie

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a discutat marti, la Palatul Victoria, cu premierul Viorica Dancila, el precizand ulterior pentru G4Media. ro, ca nu a fost abordat subiectul demisiei sale.

Tudorel Toader, replica pentru Dragnea si PSD: Eu nu ma consider in razboi cu nimeni, eu imi fac datoria de ministru al Justitiei

Tudorel Toader a venit, miercuri seara, cu un raspuns dupa atacurile din ultimele zile din randul PSD in care i s-a cerut inclusiv demisia. Ministrul Justitiei a subliniat ca el nu este in razboi cu nimeni si.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

SONDAJ Va supravietui Tudorel Toader ca ministru, in fata noii ofensive impotriva sa?

Ministrul Justitiei este acuzat de Liviu Dragnea ca a pacalit PSD, iar miercuri urmeaza sa se confrunte cu o motiune simpla la adresa sa, in Senat. Marti, a avut discutii cu premierul Dancila, care spusese ca va lua o decizie privind demiterea ministrului dupa ce-si va asculta colegii in CEx al PSD. Va supravietui Tudorel Toader ca ministru al Justitiei, in fata noii ofensive impotriva sa?.

Planul PSD ca sa scape de Tudorel Toader si sa-l lase pe Iohannis fara spatiu de manevra. Trei mutari strategice pregatite de social-democrati

Zilele lui Tudorel Toader in fruntea ministerului Justitiei par a fi numarate, social-democratii planuind sa scape de el din guvern la pachet cu o serie de ministri care fie candideaza pentru europarlamentare, fie au intrat pe lista neagra a lui Liviu Dragnea. Ca sa nu ajunga la mana lui Klaus Iohannis din nou, PSD ia in calcul o reorganizare a Guvernului.

LIVIU DRAGNEA L-A IEVALUAT PE TUDOREL TOADER Soarta ministrului justitiei, in pixul premierului Dancila

In urma avertismentului trimis de Comisia Europeana, presedintele PSD, Liviu Dragnea, a gasit vinovatul: Tudorel Toader. Ministrul justitiei trebuie sacrificat, prin remaniere guvernamentala, pentru a opri discutiile despre ordonantele de urgenta privind modificarea legilor justitiei si legislatiei penale, in opinia liderului PSD.

LIVIU DRAGNEA: Eu n-o sa propun sa fie remaniat Tudorel Toader

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca el nu va propune in Comitetul Executiv CEx) al PSD remanierea ministrului justitiei, Tudorel Toader, dar nici nu se poate opune daca acest lucru va fi sustinut de colegi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )