Libnet.ro
UNICEF

21:00

Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Playtech Playtech,
Legile justitiei, modificate: ce sa stii despre noutatile adoptate prin OUG

Pe 15 octombrie, Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a fost cel care a anuntat totul. Guvernul a introdus OUG pe legile justitiei in sedinta din 15 octombrie. Viorica Dancila, premierul Romaniei, a dat OUG si a plecat intr-o vizita in Turica si Emiratele Arabe Unite. E un [] . continuă pe Playtech

OUG pe legile justitiei: modificarea afecteaza pana si dosarul Revolutiei

Guvernul a dat ordonanta de urgenta pe legile justitiei. Anuntul a fost facut de Tudorel Toader, ministrul Justitiei, la ora 10. Cele trei legi ale justitiei au fost modificate de Parlament. De asemenea, au fost validate de Curtea Constitutionala. Pe 15 octombrie, ministrul Justitiei a anuntat ca Guvernul a adoptat OUG pe legile justitiei. Augustin [] .

OUG pe Legile Justitiei ar putea fi adoptata luni la 09:00 in sedinta de Guvern

Guvernul Dancila se va reuni luni dimineata, de la ora 9:00, intr-o sedinta extraordinara pentru a adopta o ordonanta de urgenta care sa modifice Legile Justitiei, cele de abia modificate de Parlament, potrivit Ziare. com .

Deputatul PSD Catalin Radulescu spune ca ministrul Toader se afla la sediul partidului, pentru a discuta despre OUG privind legile justitiei

Deputatul PSD Catalin Radulescu afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se afla, duminica seara, la sediul partidului, pentru a discuta cu liderii formatiunii si cu cei din coalitie despre ordonanta de urgenta privind legile justitiei care ar urma sa fie pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

Decizie de ultima ora: Guvernul modifica prin ordonanta legile justitiei. Luni, sedinta extraordinara

Guvernul se intruneste luni intr-o sedinta extraordinara in care va modifica prin ordonanta de urgenta legile justitiei. Proiectul de ordonanta a fost deja trimis la CSM zilele trecute. Sunt foarte.

Tudorel Toader, explicatie ca in Caragiale despre ordonanta pe legile justitiei: Nu a fost presiune externa, poate nici presiune interna...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a venit luni seara cu explicatii privind controversata ordonanta de urgenta OUG) pe legile justitiei adoptata luni de Guvernul Dancila. El a spus, la Antena 3, ca nu a.

Stelian Ion, despre OUG-ul pe legile justitiei:Toader a introdus elemente noi care intra in contradictie cu recomandarile Comisiei de la Venetia

Deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, a comentat luni proiectul Ordonantei de Urgenta adoptat de Guvern pentru legile Justitiei. Acesta a spus ca desi o OUG era necesara, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a adaugat elemente noi, care nu doar ca nu erau urgente, dar intra in contradictie cu recomandarile Comisiei de la Venetia.

Tensiuni in coalitia PSD-ALDE. Serban Nicolae, atac la Tudorel Toader: Ordonanta de urgenta pe legile Justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru Mediafax, despre textul Ordonantei deurgenta pe legile justitiei, ca prevederea legata de raspunderea magistratilor este o bataie de joc, dar si ca sunt alte probleme ale actului normativ, recomandand ca Guvernul sa sa respinga ordonanta.

Serban Nicolae, liderul senatorilor PSD: Ordonanta pe legile justitiei anuleaza toata munca din Parlament

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat duminica, pentru MEDIAFAX, despre textul OUG pe legile justitiei, ca formula revocarii membrilor CSM e stupida, prevederea legata de raspunderea.

Guvernul va da, luni, OUG pe LEGILE JUSTITIEI

Executivul PSD e hotarat sa schimbe Legile Justitiei. in prima zi a saptamanii viitoare este programata o sedinta de Guvern in cadrul careia se va da OUG pe Legile Justitiei. Ministrul de Externe,.

Guvernul a adoptat OUG pe Legile Justitiei: A fost amanata pensionarea anticipata a magistratilor. Ministrul Justitiei poate sesiza Inspectia Judiciara in cazul procurorilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, la finalul sedintei de Guvern, ca a fost adoptata o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Legilor Justitiei. Acesta a anuntat ca Legile Justitiei, in noua.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )