Libnet.ro
UNICEF

10:00

Legile justitiei, in vizorul Comisiei Europene: Toader va fi tras la raspundere in cateva zile

Playtech Playtech,
Legile justitiei, in vizorul Comisiei Europene: Toader va fi tras la raspundere in cateva zile

Comsiarul european pentru Justitie si-a planificat o vizita in tara noastra pentru a discuta schimbarile radicale din legile justitiei. Vera Jourova vrea sa-l traga la raspundere pe Toader pe teritoriul Romaniei. Peste zece zile, Vera Jourova va face o vizita in Romania pentru a discuta modificarile din domeniul Justitiei implementate de Tudorel Toader. Jourova este [] . continuă pe Playtech

Lovitura pentru VIORICA DANCILA! Va da explicatii pentru Legile Justitiei

Premierul Viorica Dancila va fi prezenta miercurea viitoare, 14 noiembrie, de la ora 10. 00, in fata Parlamentului, pentru a da explicatii privind legile justitiei. Dancila a fost chemata pentru a da.

Comisia Iordache reia discutiile pe ordonantele de urgenta care au modificat legile Justitiei

Comisia speciala parlamentara pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, se reuneste miercuri pentru a relua dezbaterile pe amendamentele la OUG 90/2018 si 92/2018,.

DOCUMENT Cum justifica Avocatul Poporului faptul ca nu a sesizat Curtea Constitutionala pe Legile Justitiei

Institutia Avocatului Poporului a transmis, luni, Forumului Judecatorilor din Romania, motivele pentru care a respins solicitarile asociatiei de magistrati de sesizare a Curtii Constitutionale in cazul Legilor Justitiei. Printre justificarile invocate se numara idea ca aceste modificari sunt expresia legiuitorului sau ca nu aduc atingere legii fundamentale.

Teodorovici, acuzat ca a platit datoria externa din fonduri europene: Este amuzant si aberant sa vezi cum masuri luate cu acordul Comisiei Europene sunt prezentate drept minciuni sau bombe

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sustine, dupa ce a fost acuzat de liberalul Florin Citu ca a platit datoria externa din fonduri europene, ca lupta politica nu mai are nicio legatura cu realitatea sau cu profesionalismul celor care au impresia ca inteleg peste noapte itele finantelor sau ale economiei.

Eugen Teodorovici: Este amuzant si aberant sa vezi cum masuri luate cu acordul Comisiei Europene sunt prezentate drept minciuni sau bombe

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, vine cu lamuriridupa ce a fost acuzat de liberalul Florin Citu ca a platit datoria externa din fonduri europene. Lupta politica nu mai are nicio.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )