Libnet.ro
UNICEF

11:45

Reactia lui Augustin Lazar la cererea de revocare a lui Toader: zicerile penibile ne-au adus aici

Playtech Playtech,
Reactia lui Augustin Lazar la cererea de revocare a lui Toader: zicerile penibile ne-au adus aici

Dupa ce a aflat primele detalii despre cerererea de revocare din functie a Procurorului General, inaintata de Tudorel Toader insitutiei Presedintelui, Augustin Lazar s-a aratat nevoit sa raspunda provocarii aruncate de ministrul roman. Afirmatiile lui Tudorel Toader au fost clasificate ca ziceri penibile, in timp ce Lazar reclama demersul de destabilizare a Ministerului Public generat [] . continuă pe Playtech

UPDATE Augustin Lazar:Am obligatia de a vorbi in apararea ordinii de drept

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader. Raportul de evaluarea a procurorului general este raspunsul pe care Executivul intelege sa-l dea Comisiei de la Venetia, a afirmat Augustin Lazar.

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Conferinta de presa la 19.30

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, va sustine o conferinta de presa la ora 19. Va fi prima reactie a acestuia la cererea de revocare la adresa sa formulata de catre ministrul Tudorel Toader.

Prima reactie a lui Augustin Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi la finalul declaratiei de presa

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, miercuri seara, ca raportul de evaluare a activitatii sale este modul prin care Executivul, prin ministrul justitiei, intelege sa respecte independenta Ministerului Public.

Prima reactie a lui Lazar dupa ce ministrul Justitiei a cerut revocarea sa. Procurorul general, cu lacrimi in ochi

Procurorul general, Augustin Lazar, a declarat, miercuri seara, ca raportul de evaluare a activitatii sale este modul prin care Executivul, prin ministrul justitiei, intelege sa respecte independenta Ministerului Public.

Ministrul Justitiei, reactie dupa ce Iohannis a declarat ca nu il va revoca pe Augustin Lazar

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a comentat joi, pe Facebook, reactia presedintelui Klaus Iohannis cu privire la cererea de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, afirmand ca.

Augustin Lazar, la un pas de revocare, dupa modelul Kovesi

Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a implinit, ieri, dorinta coalitiei PSD-ALDE, solicitand presedintelui Klaus Iohannis revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. Asa cum ne-a obisnuit cand a cerut revocarea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, si in cazul Lazar ministrul justitiei a citit in diagonala un raport de 63 de pagini in care a enumerat mai multe articole din Constitutie si din legea de organizare judecatoreasca, precum si la deciziile Curtii Constitutionale pe care le-ar fi incalcat, in activitatea depusa la Ministerul Public, procurorul general Augustin Lazar.

CTP: Singura sansa a lui Augustin Lazar sa scape de revocare era sa fie mort!

Raportul ministrului Justitiei, prezentat miercuri, este o insulta la adresa procurorului general, a declarat, la Digi24, jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu. in opinia sa, Tudorel Toader si-a batut joc, practic, de ireprosabilul Augustin Lazar.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Detaliul ascuns din discursul lui Augustin Lazar

In discursul sau dupa cererea de revocare facuta de Tudorel Toader, Augustin Lazar a folosit o expresie interesanta. Va rog sa imi scuzati starea emotionala. Ma simt intr-un moment special, nu doar al.

Tudorel Toader, somat sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar: Se ignora standardele europene si numeroase principii internationale

Asociatiile Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor ii cere ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare lui Augustin Lazar di.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )