Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Playtech Playtech,
Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel . continuă pe Playtech

E OFICIAL: Acesta este cel mai mare AEROPORT din lume! (FOTO, VIDEO)

China a definitivat dumnica cel mai mare aeroport din lume, un colos de 700. 000 mp care a costat 17,5miliarde de dolarisi in care vortranzita anual 72 milioane de pasageri.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel! Un avion cu 150 de pasageri, in pericol

Alerta maxima pe cel mai mare aeroport din Israel. Un avion cu peste 150 de pasageri a cerut sa aterizeze de urgenta din cauza unei defectiuni la trenul de aterizare. Mai mult de 100 de ambulante au fost.

Imagini socante intr-un oras din Romania. Dezastru dupa o ploaie torentiala

Subsolurile mai multor imobile din Ramnic au fost inundate vineri dupa-amiaza, dupa o ploaie torentiala, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Valcea. Potrivit.

Imagini socante surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Imagini uluitoare surprinse intr-un autobuz din Romania. Este ireal ce se intampla (VIDEO)

Imagini de-a dreptul socante au fost surprinse intr-un autobuz din Romania. Din plafonul masinii a inceput sa curga apa. Un internaut a facut un video pe care l-a postat pe Facebook alaturi.

Business report: Top 100+. Profiturile celor mai mari firme din Romania; Segmentul 20-34 de ani: unul din cinci nu invata, nu lucreaza, nu se instruieste pentru munca; Trenurile de metrou CAF si Bombardier s-au defectat in 2019 mai des decat garniturile

Romania a urcat 20 de locuri in Topul tarilor cu cele mai bune reputatii din lume. Romania ocupa locul 42 in topul mondial al statelor cu cea mai buna reputatie un avans de 20 de locuri comparativ. Petrolul contaminat: misterioasa criza rusa care era cat pe ce sa paralizeze mari rafinarii din Europa. in Nikolaievka, la est de o cotitura a fluviului Volga, spun autoritatile, cloruri corozive au intrat, in aprilie.

Romania, cel mai mare impozit din regiune pentru profiturile companiilor: Doar un stat extracomunitar ne depaseste, desi candva eram printre tarile cu cel mai mic nivel al cotei

Romania, care are o cota de impozitare a profiturilor companiilor de 16%, nu se mai regaseste printre statele europene in care aceasta rata are un nivel mic, desi timp de multi ani acesta a fost un adevarat.

Cel mai mic fiu al lui Mick Jagger, copia fidela a starului: imagini adorabile cu micutul

Deveraux Octavian Basil, fiul in varsta de doi ani al solistului trupei The Rolling Stones Mick Jagger 75 de ani), seamana foarte mult cu celebrului cantaret, dovada fiind cateva fotografii postate de mama micutului, cel de-al optulea copil al artistului britanic.

Huawei conduce in topul celor mai dezirabili angajatori din Romania

Companiile cu reputatie proasta platesc cu 10% mai mult la fiecare angajare, arata un studiu realiz.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )