Libnet.ro
UNICEF

06:15

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia. Ce pericol ii mai paste pe turisti, dupa ciclonul devastator

Playtech Playtech,
MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia. Ce pericol ii mai paste pe turisti, dupa ciclonul devastator

MAE aduce o noua avertizare pentru cei care doresc sa plece in concediu in Grecia sau se afla deja acolo. Ce informatii aduce Ministerul Afacerilor Externe pentru cetatenii romani? MAE, avertismente pentru turistii din Grecia Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca cetatenii romani care se afla deja in Grecia sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena, . continuă pe Playtech

Atentionare de calatorie pentru Grecia: Ploi torentiale, furtuni, vant si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca, pentru urmatorul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoza de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina.

Grecia ramane sub amenintarea furtunilor: Ministerul de Externe, o noua avertizare pentru romanii care se pregatesc sa plece in Republica Elena

Ministerul Afacerilor Externe a emis miercuri o noua avertizare de calatorie pentru Grecia pentru riscul cauzat de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina. Zonele.

O noua avertizare de calatorie pentru romanii care pleaca in Grecia: ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis, miercuri, o noua atentionare de calatorie pentru romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia. Pentru urmatorul interval de timp, serviciul local de meteorologie a emis o prognoza de vreme nefavorabila, respectiv ploi torentiale, furtuni, vant in rafale si grindina.

O noua alerta de calatorie pentru Grecia: MAE avertizeaza romanii privind furtunile si vantul in rafale ce vor lovi unele din destinatiile preferate de vacanta

Pericolul cauzat de fenomenele meteo extreme in Grecia se mentine la cote alarmante! Ministerul Afacerilor Externe a emis duminica o noua alerta de calatorie pentru Republica Elena privind ploile torentiale,.

Vacanta de vara pentru elevi este mai scurta anul acesta. Cand incep copiii noul an scolar

Vacanta de vara pentru elevi este mai scurta in 2019, ca urmare a schimbarilor de structura care s-au facut pentru a se evita fragmentarea perioadelor in care elevii merg la scoala. Anul scolar 2019 2020 incepe pe 1 septembrie pentru profesori si pe 9 septembrie pentru elevi. Vacanta de vara este mai scurta anul .

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti.

O noua avertizare de furtuni si ploi torentiale pentru Grecia. Care vor fi zonele afectate

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca Serviciul local de Meteorologie a emis o prognoza de ploi torentiale si furtuni pentru marti. Saptamana trecuta, o furtuna violenta a lovit nordul Greciei, afectand in special zona Halkidiki, iar sapte persoane, intre care doi romani, si-au pierdut viata, in timp ce alte peste 100 au fost ranite.

Teodorovici anunta o plafonare si o taxa de solidaritate pentru pensiile speciale mai mari de 10.000 de lei

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat luni mai multe masuri bugetare despre care a spus ca au fost convenite in sedinta CEX a PSD: limitarea calatoriilor gratuite cu trenul acordate studentilor si impozitarea pensiilor speciale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )