Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mai multi raniti la Atena dupa ce un fulger a lovit Acropole

Playtech Playtech,
Mai multi raniti la Atena dupa ce un fulger a lovit Acropole

Patru persoane au fost ranite la Atena dupa ce un fulger a lovit Acropole. Capitala elena a fost afectata de o furtuna puternica joi. Presa locala anunta ca fulgerul a spart ferestrele casele de bilete situate la intrarea in templul antic. Au fost raniti doi angajati ai Ministerului Culturii si doi turisti. Toti cei patru [] . continuă pe Playtech

Oameni raniti dupa ce un fulger a lovit Acropole in Atena

Patru persoane au fost ranite dupa ce un fulger a lovit miercuri regiunea dealului Acropole din Atena, a anuntat un reprezentant al serviciului de ambulanta, potrivit Reuters. Nu sunt indicii ca Partenonul .

Ciolos, dupa ce Dragnea a spus ca PSD a adus de 4 ori mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: A mintit de-a inghetat Belina. Graficul prezentat de PLUS

Dacian Ciolos a replicat dur dupa ce liderul PSD a scris sambata, pe Facebook, ca a adus mult mai multi bani europeni decat guvernul tehnocrat: Dragnea a mintit aseara de-a inghetat Belina. Cred ca ii lipsesc notiuni elementare de matematica.

Ei sunt romanii care vor primi mai multi bani de Paste. Vor primi bani in plus la salariu

Mai multi angajati norocosi vor primi prime cu ocazia sarbatorilor de Paste. Peste 55% dintre angajatorii din Romania vor oferi beneficii salariale sau prime, cu ocazia Pestelui. Jumatate dintre acestia.

Salarii MARITE cu aproape 13%. Romanii care vor primi mai multi BANI

Mai multi romani s-ar putea bucura de salarii mai mari cu pana la 12,7%.

CCIR: Firmele din Romania vor sa aduca in tara mai multi muncitori din Vietnam

Aproximativ 500 de muncitori vietnamezi lucreaza in prezent in Romania si exista discutii sa fie adusi mai multi, insa procesul birocratic din tara noastra intarzie cu doua-trei luni venirea lor, a declarat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert.

Odata, mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu bunica jumatate de secol? Atunci bunicul le-a spus povestea cu balta

Odata mai multi nepoti si-au intrebat bunicul: Spune-ne, cum ai putut sa nu te certi cu sotia ta jumatate de secol? Tot satul vorbeste despre asta. Cum e posibil? Stiti ca inainte tinerii se intalne.

Plan rosu de interventie in Buzau. Un microbuz a fost lovit de tren in zona localitatii C.A. Rosetti. Trei persoane au murit

Update: Primele informatii indica un numar de patru morti si mai multi raniti. Stirea initiala Un microbuz a fost lovit in plin de un tren pe raza localitatii C. Rosetti. Avand in vedere numarul.

Marian e muncitor in Italia de mai multi ani, iar duminica, era in Piata San Pietro, de la Vatican la slujba Papei. La un moment dat, Marian s-a ridicat si a inceput sa se roage cu glas tare, in limba romana. Toata Piata l-a ascultat. La fel si Papa

O emotie de nedescris, dar si o participare anticipata la vizita papei Francisc in Romania. Dupa Sf. Liturghie din Duminica Floriilor cu Sfantul Parinte in Piata San Pietro, Marian, lectorul care a citit.

Cei mai multi candidati democrati din SUA, inca dependenti de marile donatii pentru campania prezidentiala

Cu toate ca oamenii politici democrati americani insista ca finantarea campaniilor lor prezidentiale din 2020 este realizata cu sprijinul alegatorilor, mai putin de jumatate dintre acestia au strans cel putin 50% din fondurile de pana acum din micile donatii, potrivit unei analize realizate de Reuters.

Tot mai multi copii se sinucid si nimeni nu stie de ce

Problema sinuciderii a ajuns sa fie o adevarata criza a sanatatii publice in Statele Unite ale Americii - iar mai ingrijorator este faptul ca afecteaza cei mai tineri aai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )