Libnet.ro
UNICEF

10:45

Vas cu pasageri scufundat in Dunare, la Budapesta. Bilant tragic: morti si zeci de raniti

Playtech Playtech,
Vas cu pasageri scufundat in Dunare, la Budapesta. Bilant tragic: morti si zeci de raniti

Un vas cu pasageri s-a scufundat in Dunare, la Budapesta, dupa ce a fost lovit de un alt vapor in care se aflau turisti. Din primele informatii, 7 oameni au murit, dar multe persoane sunt inca disparute. Accidentul s-a produs miercuri seara, la ora locala 22:00. Vas cu pasageri scufundat in Dunare, la Budapesta La [] . continuă pe Playtech

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters citand politia locala.

VIDEO Cel putin 7 morti si 20 de disparuti dupa ce o nava cu turisti sud-coreeni s-a scufundat in Dunare, la Budapesta - UPDATE

Cel putin sapte persoane au decedat si in jur de 20 au fost date disparute dupa ce o nava de agrement cu zeci de turisti sud-coreeni la bord s-a scufundat miercuri noapte in Dunare, la Budapesta, eforturile de salvare fiind in curs de desfasurare, informeaza Reuters, citand politia locala. Presedintele sud-coreean Moon Jae-in a cerut Guvernului sa foloseasca toate resursele posibile pentru a salva victimele.

7 morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului in Budapesta era furtuna.

Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta FOTO VIDEO

7 turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

VIDEO Sapte morti si 19 disparuti dupa ce un vas cu turisti s-a scufundat in Dunare, la Budapesta

Sapte turisti sud-coreeni au murit si alti 19 sunt dati disparuti dupa ce vasul in care se aflau s-a ciocnit pe Dunare cu un alt vas turistic si s-a rasturnat, a anuntat ministrul de externe sud-coreean. Acestia se aflau pe teritoriul Ungariei intr-un tur turistic. La momentul impactului, in Budapesta era furtuna.

Tragedie la Budapesta. Sapte turisti morti si 19 disparuti VIDEO

Sapte turisti sud-coreeni si-au pierdut viata si 19 sunt dati disparuti dupa ce vaporul la bordul caruia se aflau s-a scufundat in Dunare, la Budapesta, a informat joi Ministerul sud-coreean de Externe,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )