Libnet.ro
UNICEF

09:30

FCSB s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League dupa un meci nebun in Serbia! 6-6 dupa 120 de minute si lovituri de departajare

Playtech Playtech,
FCSB s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League dupa un meci nebun in Serbia! 6-6 dupa 120 de minute si lovituri de departajare

UPDATE, ora 00:41 FCSB este in turul 3 al Europa League, dupa un meci absolut nebun in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute, cu Backa Topola reusind sa marcheze de patru ori in inferioritate numerica. Doua dintre reusite in dubla inferioritate numerica. FCSB se califica la lovituri de departajare si o va . continuă pe Playtech

FCSB si FC Botosani joaca joi in Europa League. Cine transmite cele doua meciuri

Meciurile echipelor romanesti din turul doi preliminar al Europa League, programate joi, vor putea fi urmarite la televizor de microbisti.

7 cazuri de infectare cu Covid-19 la FCSB: Printre acestia se numara antrenorul principal si preparatorul fizic Thomas Neubert

FCSB a anuntat pe contul oficial de Facebook sapte cazuri de infectare cu Covid-19, testele fiind efectuate inainte de meciul cu FK TSC Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League.

FC Botosani eliminata din Europa League. Intalnirea cu Tottenham ramane un vis frumos

Echipa FC Botosani a ratat calificarea in turul 3 preliminar al Europa League dupa o gafa monumentala de portar.

Europa League: FC Botosani, eliminata in turul doi preliminar (0-1 vs Shkendija)

FC Botosani a ratat calificarea in turul trei preliminar al Europa League, gruparea din Liga 1 pierzand, pe teren propriu, meciul cu echipa Shkendija Macedonia), scor 1-0.

LIVE Backa Topola - FCSB 3-3! A doua egalare izbutita de ros-albastri

Confruntata cu un focar de coronavirus, FCSB ramane favorita in fata celor de la Backa Topola pentru calificarea in turul 3 din Europa League. Meciul e live text in aceasta pagina dupa ora 22:00.

Vise spulberate in Moldova. FC Botosani a fost eliminata din Europa League

FC Botosani a fost eliminata din turul al doilea preliminar al Europa League de formatia nord-macedo.

Asa am trait Botosani - Shkendija

FC Botosani a fost invinsa pe teren propriu de Shkendija din Macedonia in turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB risca eliminarea din Europa League, fara sa joace

FCSB risca eliminarea din Europa League fara sa joace, dupa ce un fotbalist si aproape tot stafful tehnic au fost depistati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a facut anuntul socant acum: cine are coronavirus din echipa

FCSB are meci joi, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Backa Topala, in turul 3 preliminar din Europa League. Misiunea formatiei lui Gigi Becali se anunta una absolut infernala. Asta pentru ca aproape intreg staff-ul echipei, in frunte cu Toni Petrea si Thomas Neubert, a fost deja confirmat ca infectat cu noul .

Alti cinci jucatori de la FCSB infestati cu noul coronavirus

Clubul FCSB a anuntat, joi, depistarea altor cazuri de jucatori pozitivi la noul virus gripal in urma retestarii efectuate in Serbia, inaintea meciului cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )