Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Playtech Playtech,
Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara . continuă pe Playtech

Bianca Andreescu, in topul celor mai rentabili sportivi, langa Messi si Ronaldo. Cum se situeaza rivala Simonei Halep

Leo Messi, este unul din cei mai importanti sportivi ai acestui secol. Este considerat sportivul cel mai profitabil pentru reclamele de pe reteaua de socializare Instagram. in acest top o regasim si pe jucatoarea romanca, Bianca Andreescu. Studiul facut analizeaza 6. 000 de sportivi din 21 de discipline diferite pregatit de compania Nielsen si SportsPro. Topul .

increderea americanilor in economia SUA a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a consemnat in septembrie cea mai mare crestere din ultimii 17 ani, pe fondul imbunatatirii conditiilor de pe piata muncii, dar se afla inca sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declansat la inceputul acestui an, transmite Reuters.

Iohannis catre PNL: Cea mai mare victorie in 30 de ani, sunteti cel mai mare partid din Romania

Presedintele Iohannis a adresat, luni seara, un mesaj public in care a felicitat PNL pentru rezultat.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din tara

A nins noaptea trecuta pe Transalpina, soseaua care ajunge la cea mai mare inaltime din Romania, dupa ce temperatura a scazut sub zero grade Celsius.

Afacerea secreta pe care Toni Iuruc a vrut sa puna mana. Ce a facut iubitul Simonei Halep

Toni Iuruc a vrut dintotdeauna sa se dezvolte din ce in ce mai mult in zona afacerilor. Pe ce afacere pe care o credea de succes a vrut sa puna mana? Ce a facut iubitul Simonei Halep in urma cu cativa ani? Toni Iuruc, vise mari din tinerete. Pe ce afacere a vrut sa puna .

Ce a aparut in Paris de ziua Simonei Halep. Sportivei nu i-a venit sa creada cui i-a venit ideea asta

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. A fost o victorie speciala pentru jucatoarea din Romania, chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Simona Halep a primit o surpriza uriasa si pe strazile din Paris. in capitala Frantei .

Fratii Dedeman surprind intreaga Romanie! Miscarea de miliarde pe care o fac in cea mai puternica afacere

Adrian Paval si Dragos Paval sunt proprietarii celui mai mare retailer de bricolaj din Romania. Ei au transferat integral pachetul de actiuni pe care il aveau la Dedeman Bacau la societatea.

Cum se prepara cea mai buna maioneza. Ingredientul secret care trebuie folosit

Cele mai multe dintre gospodine au emotii atunci cand vine vorba de ea. Nelipsita din indragitele salate de boeuf sau de vinete, este unul dintre cele mai iubite sosuri. Bucatarii iti dezvaluie ingredientul secret si iti spun cum se prepara cea mai buna maioneza! Ingredientul secret pentru cea mai buna maioneza Prepararea unuia dintre cele .

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda impotriva publicatiei Daily Mail

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

Meghan Markle a pierdut cea mai recenta runda in procesul impotriva Associated Newspapers

Meghan Markle, sotia printului Harry, a pierdut cea mai recenta runda in cazul impotriva Associated Newspapers Limited ANL), care detine ziarele Daily Mail si Mail on Sunday.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )