Libnet.ro
UNICEF

18:15

CFR Cluj si FCSB si-au aflat adversarele din faza play-off a Europa League. Noroc incredibil la tragerea la sorti

Playtech Playtech,
CFR Cluj si FCSB si-au aflat adversarele din faza play-off a Europa League. Noroc incredibil la tragerea la sorti

UPDATE, ora 15:31 Si FCSB a avut noroc urias la tragerea la sorti. Daca trece de Slovan Liberec va juca pe propriul teren cu invingatoarea dintre APOEL Nicosia Cipru) si Zrinjski Bosnia Hertegovina). UPDATE, ora 15:15 CFR Cluj a avut noroc la tragerea la sorti. Daca va trece de Djurgadens IF, o va . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, integralist in Europa League, CFR Cluj si-a aflat adversara din turul 3

Joi seara, in afara meciurilor echipelor FC Botosani si FCSB din turul 2 preliminar din Europa League, au mai fost si alti jucatori romani implicati in competitia europeana.

Tragere la sorti cu noroc! CFR Cluj si FCSB si-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League

Ultimele doua reprezentante ale Romaniei ramase in competitiile europene, CFR Cluj si FCSB, si-au aflat adversarele in eventualitatea calificarii in play-off-ul Europa League.

Europa League: Ce adversare pot intalni CFR Cluj si FCSB in play-off-ul preliminariilor

Vineri a avut loc, la Nyon, tragerea la sorti a partidelor din play-off-ul preliminariilor Europa League. in cazul in care vor trece de Djurgarden, respectiv Slovan Liberec, CFR Cluj si FCSB au aflat cu cine ar putea concura pentru calificarea in grupele competitiei.

Cu cine vor juca FCSB si CFR Cluj in turul 3 preliminar din Europa League

Cele doua echipe ale noastre care au mai ramas in cupele europene, FCSB si CFR Cluj, vor evolua ambele in turul 3 preliminar din Europa League. FCSB va juca in compania cehilor de la Slovan liberec, in timp ce.

CFR Cluj si FCSB au aflat posibilii adversari din playoff-ul Europa League

UEFA a programat, vineri, tragerea la sorti a meciurilor din faza playoff a Europa League, unde ar putea ajunge CFR Cluj si FCSB.

FCSB si-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Cand e programat meciul si ce jucatori ar putea fi recuperati

FCSB a obtinut o calificare miraculoasa in turul 3 preliminar al Europa League, la capatul unui meci halucinant in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute si o victorie obtinuta la lovituri de departajare in fata celor de la Backa Topola. Dennis Man a marcat un hat-trick, plus penalty-ul decisiv si a fost 10-11 .

Astra CFR Cluj 0-2. Un nou lider in Liga 1

Campioana CFR Cluj a obtinut victoria, vineri seara, pe terenul Astrei Giurgiu, intr-un meci din etapa a 4-a in Casa Liga 1.

VIDEO Liga 1: Astra Giurgiu vs CFR Cluj 0-2 Autogol incredibil al lui Crepulja

Formatia CFR Cluj a invins, vineri, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in etapa a patra a Ligii I. in urma acestui rezultat, trupa lui Dan Petrescu a adunat zece puncte si ocupa prima pozitie in clasament.

Asa am trait Astra - CFR Cluj

Vineri, de la 21:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Astra Giurgiu - CFR Cluj din etapa a 4-a in CASA Liga 1.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )