Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Playtech Playtech,
Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi. De cand sunt cei doi, de fapt, intr-o relatie

Lui Ianis Hagi ii prieste la Rangers. Astfel, romanul a dat o pasa de gol in ultima etapa din Scotia si este in turul trei preliminar din Europa League. Cine este noua iubita a lui Ianis Hagi Si asta nu e tot. Se pare ca lui Ianis Hagi ii merge bine si in viata personala. continuă pe Playtech

Ianis Hagi, implicat in scandalul etapei in Premier League: Este cea mai proasta decizie

Ianis Hagi a fost printre cei mai buni jucatori ai lui Glasgow Rangers in partida pe care echipa sa a remizat-o pe terenul lui Hibernian, scor 2-2. Atacantul roman a dat pasa decisiva la al doilea gol al echipei sale, marcat de Artfield. in plus, a demonstrat ca este cel mai creativ fotbalist al echipei .

Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu. Rasturnare de situatie: vestea halucinanta despre femeie

Dupa divortul de Anca Turcasiu, medicul stomatolog Cristian Georgescu pare sa fi nimerit intr-un trio amoros. Astfel ca blondina pe care acesta o saruta cu pathos zilele trecute la mall ar fi implicata intr-o relatie foarte serioasa. Cine este, de fapt, noua iubita a sotului Ancai Turcasiu Se pare ca medicul Cristian Georgescu, cel care .

Pasa de gol oferita de Ianis Hagi in Scotia

Internationalul Ianis Hagi a oferit o pasa decisiva in meciul Rangers - Hibernian disputat, duminica, in prima liga scotiana.

Steven Gerrard da de inteles de ce ar putea fi pana la urma nemultumit de Ianis Hagi

Seful celor de la Rangers a explicat de ce nu-l va face fericit Ianis Hagi daca-si va ridica nivelul de joc doar in meciurile din competitiile europene ale sezonului. Fotbalistul pare a reveni in cea mai buna forma. El a oferit doua pase decisive in victoria concludenta a lui Glasgow din weekendul trecut pe Ibrox Park.

Alin Oprea a dat declaratiile care spun totul despre noua iubita. Acum e clar ce se intampla

Anuntul divortului de Larisa, dupa 23 de ani de casnicie, a socat pe toata lumea. Mai mult, de curand, Alin Oprea a povestit totul despre noua sa iubita, singura persoana care i-a fost alaturi in toata aceasta perioada grea. Alin Oprea, declaratii despre noua iubita Dupa ce si-a acuzat sotia de infidelitate, iar copiii s-au .

Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit. Cine este noul iubit al concurentei

Manuela de la Puterea Dragostei este foarte discreta atunci cand vine vorba despre viata sa amoroasa, mai ales ca, din ce sustine aceasta, barbatii cam lipsesc din orizonturile sale. Manuela de la Puterea Dragostei s-a indragostit Chiar si asa, aceasta a gasit o solutie, iar de curand a decis sa prezinte persoana care i-a fost .

Cine este noul iubit al lui Halle Berry!

Halle Berry, una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, iubeste. Ea insasi a dezvaluit identitatea barbatului din viata ei. Iata cine este noul iubit al lui Halle Berry.

Cine este, de fapt, stelistul vandut germanilor de catre Ceausescu. Povestea de film a sportivului: Voiam sa-mi cumpar parintii

Hans Schmidt a fost unul dintre cei mai buni jucatori de handbal din Romania in anii 60. A fost campion national cu Stiinta Timisoara si cu Steaua. A facut parte din echipa care a adus primul titlu pentru echipa de handbal a militarilor. Ajuns la 77 de ani, Hans Schmidt si-a rememorat viata de film .

EXCLUSIV Cine este fotbalistul pe care Mirel Radoi l-a dat afara de la echipa nationala! Greseala de neiertat a jucatorului

In urma cu doua zile, Mirel Radoi a fost invitat la emisiunea lui Tudor Samuila de la Telekom, in cadrul careia a vorbit deschis despre felul in care face convocarea la echipa nationala, despre obiective, dar si despre modalitatea in care interactioneaza cu antrenorii echipelor la care activeaza jucatorii pe care ii selecteaza. Cine este .

Cine este castigatorul de la Loto 6 din 49. Ce va face Adrian cu 3,37 milioane lei

Castigatorul premiului de peste 3,37 de milioane de lei la tragerea principala Loto 6 din 49 si-a ridicat premiul. Ce va face tanarul de 30 de ani cu banii si ce mesaj le-a transmis tuturor jucatorilor. Cine este tanarul care a castigat peste 3,37 de milioane de lei la Loto 649. Are doar 30 de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )