Libnet.ro
UNICEF

01:05

FCSB este aproape de excluderea din Europa, dupa noi cazuri de coronavirus! Mai sunt doar 14 jucatori valizi

Playtech Playtech,
FCSB este aproape de excluderea din Europa, dupa noi cazuri de coronavirus! Mai sunt doar 14 jucatori valizi

FCSB este foarte aproape de excluderea din Europa, dupa ce a fost lovita in plin de pandemia de coronavirus. Dupa ultimele teste efectuate s-a ajuns la nu mai putin de 18 cazuri. Dintre care 9 fotbalisti si 9 oameni din staff. Astazi, de la ora 22:00, este programata partida cu Backa Topola, din turul 2 . continuă pe Playtech

FCSB risca eliminarea din Europa League, fara sa joace

FCSB risca eliminarea din Europa League fara sa joace, dupa ce un fotbalist si aproape tot stafful tehnic au fost depistati pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

GABRIEL COMANESCU, GSP: Romania are cel mai bun platou continental pentru energie eoliana din Europa

Comanescu: Obiectivul nostru este sa construim si sa exploatam centrale electrice - sa avem o retea de centrale electrice flexibile, de 1. 000 MW Romania are cel mai bun platou continental la Marea Neagra pentru energie eoliana din Europa, a spus vineri Gabriel Comanescu, omul de afaceri constantean care controleaza compania Grup Servicii Petroliere GSP). Comanescu a mai spus, vineri, la Halanga, Mehedinti, unde a semnat cu Romgaz SNG) un proiect pilot de centrala pe gaze si parc fotovoltaic, ca prin GSP Power, cea mai noua divizie a companiei sale, are de gand sa se implice la construirea de noi capacitati de productie.

Tara din Europa unde esti amendat daca faci zgomot dupa 22:00. Legile sunt stricte

Elvetia este una dintre cele mai dezvoltate tari din lume. in acelasi timp, are preturi mari si legi ciudate. Una dintre ele: nu este recomandat sa faci dus dupa ora 22:00. Daca te speli si faci destul zgomot incat vecinii sa fie deranjati, legea este de partea lor. Elvetia, tara din Europa unde nu este .

Simona Halep, facuta de ras in presa din Italia dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini

Simona Halep a invins-o pe Jasmine Paolini, calificandu-se in optimile turneului WTA de la Roma. Presa din Italia a vuit dupa ce romanca le-a invins favorita. Simona Halep, desfiintata in presa din Italia dupa castigul de la Roma. Tenismena a fost facuta de ras dupa ce a batut-o pe Jasmine Paolini Simona Halep a trecut .

Cursuri suspendate intr-o clasa de la Colegiul Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce un elev a fost confirmat cu Covid

Cursurile fata in fata au fost suspendate pentru elevii unei clase de la Colegiului National Gheorghe Sincai din Bucuresti, dupa ce unul dintre elevi a fost testat pozitiv pentru SARS-COV 2, relateaza Mediafax.

Alerta in scolile din Bucuresti, dupa ce un tata confirmat cu COVID-19 si-a trimis copilul la scoala

Prima zi de scoala a inceput cu peripetii, dupa ce mii de elevi au uitat de regulile de distantare, imbratisandu-se si formand grupulete ca in vremurile bune. Din pacate, lucrurile sunt si mai tensionate dupa aflarea vestii ca un parinte si-a trimis copilul la scoala, desi acesta fusese testat pozitiv cu COVID-19. Parintele iresponsabil a .

O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani. Ce a spus prima oara

O mama, care a suferit leziuni cerebrale, se trezeste dupa 27 de ani. Momentul declansator a fost o cearta dintre fiul acesteia in camera ei de spital. O mama s-a trezit din coma dupa 27 de ani Femeia suferise leziuni cerebrale protejandu-si fiul in timpul unui accident de masina in Emiratele Arabe Unite. Munira Abdulla, .

Valul doi al pandemiei de coronavirus loveste puternic. Aceasta este prima tara din lume care va reveni la carantina totala

Pandemia de coronavirus loveste puternic in toate colturile lumii, astfel ca valul doi de COVID-19 este tot mai aproape de noi. Israelul este, pentru moment, prima tara din lume care revine la starea de urgenta, dupa ce numarul imbolnavirilor a crescut alarmant. Aceasta masura disperata va fi valabila timp trei saptamani. Oamenii nu vor mai .

FC Botosani eliminata din Europa League. Intalnirea cu Tottenham ramane un vis frumos

Echipa FC Botosani a ratat calificarea in turul 3 preliminar al Europa League dupa o gafa monumentala de portar.

COVID-19 i-a fost fatal. Unul dintre cei mai cruzi lideri din Europa, condamnat pentru crime de razboi, a murit

Mamcilo Krajisnik a murit astazi, la varsta de 75 de ani. Este un fost lider politic al sarbilor din Bosnia, condamnat pentru crimele de razboi de justitia internationala. COVID-19 i-a fost fatal fostului lider po.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )