Libnet.ro
UNICEF

22:45

FCSB si-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Cand e programat meciul si ce jucatori ar putea fi recuperati

Playtech Playtech,
FCSB si-a aflat adversara din turul 3 preliminar din Europa League! Cand e programat meciul si ce jucatori ar putea fi recuperati

FCSB a obtinut o calificare miraculoasa in turul 3 preliminar al Europa League, la capatul unui meci halucinant in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute si o victorie obtinuta la lovituri de departajare in fata celor de la Backa Topola. Dennis Man a marcat un hat-trick, plus penalty-ul decisiv si a fost 10-11 . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, integralist in Europa League, CFR Cluj si-a aflat adversara din turul 3

Joi seara, in afara meciurilor echipelor FC Botosani si FCSB din turul 2 preliminar din Europa League, au mai fost si alti jucatori romani implicati in competitia europeana.

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Roma. Si-a aflat adversara

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala de la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Dayana Yastremska, scor 7-5, 6-4. Va juca maine pentru accederea in semifinalele competitiei, contra Yuliei Putintseva, din Kazahstan, locul 30 in clasamentul WTA. Putintseva a obtinut o victorie neasteptata astazi, in fata conationalei sale, Elena Rybakina, clasata pe .

Cu cine vor juca FCSB si CFR Cluj in turul 3 preliminar din Europa League

Cele doua echipe ale noastre care au mai ramas in cupele europene, FCSB si CFR Cluj, vor evolua ambele in turul 3 preliminar din Europa League. FCSB va juca in compania cehilor de la Slovan liberec, in timp ce.

FCSB s-a calificat in turul 3 preliminar al Europa League dupa un meci nebun in Serbia! 6-6 dupa 120 de minute si lovituri de departajare

UPDATE, ora 00:41 FCSB este in turul 3 al Europa League, dupa un meci absolut nebun in Serbia. A fost 6-6 dupa 120 de minute, cu Backa Topola reusind sa marcheze de patru ori in inferioritate numerica. Doua dintre reusite in dubla inferioritate numerica. FCSB se califica la lovituri de departajare si o va .

Alti cinci jucatori de la FCSB infestati cu noul coronavirus

Clubul FCSB a anuntat, joi, depistarea altor cazuri de jucatori pozitivi la noul virus gripal in urma retestarii efectuate in Serbia, inaintea meciului cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB a plecat in Serbia. Pintilii, singura varianta de antrenor

Echipa FCSB a plecat in Serbia pentru meciul cu Backa Topola din turul 2 preliminar al Europa League.

CFR Cluj si FCSB au aflat posibilii adversari din playoff-ul Europa League

UEFA a programat, vineri, tragerea la sorti a meciurilor din faza playoff a Europa League, unde ar putea ajunge CFR Cluj si FCSB.

Simona Halep isi cunoaste adversara din optimi la Roma

Principala favorita a turneului WTA Premier 5 din capitala Italia o va intalni, joi, pe ucraineanca Dayana Yastremska.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )