Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce a patit Simona Halep in timpul meciului cu Sara Sorribes Tormo: Nu am dat atatea in viata mea

Playtech Playtech,
Ce a patit Simona Halep in timpul meciului cu Sara Sorribes Tormo: Nu am dat atatea in viata mea

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o in minimum de seturi pe Sara Sorribes Tormo. Scor 6-4, 6-0, la capatul unui meci in care a castigat zece game-uri la rand, dupa ce a fost condusa 2-4. A fost o zi foarte friguroasa la Paris, iar Simona a . continuă pe Playtech

Simona Halep Sara Sorribes Tormo 6-4, 6-0, live video turul 1 Roland Garros 2020. Simona merge in turul 2 dupa ce a castigat 10 game-uri la rand

UPDATE, ora 15:50 Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Roland Garros 2020, dupa ce a invins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Asta dupa ce a fost condusa in setul unu, 2-4. A luat apoi zece game-uri la rand. Simona Halep se califica in turul 2. Din nou break .

Simona Halep - Sara Sorribes Tormo, 6-4, 6-0, in turul 1 la Roland Garros 2020. Romanca a castigat 10 game-uri consecutive

Simona Halep,locul 2 WTA,a invins-o duminica pe jucatoare de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, inturul 1 la Roland Garros 2020. Partida a avut locpe.

Roland Garros: Simona Halep vs Sara Sorribes Tormo, in primul tur (in jurul orei 14:30)

Simona Halep 2 WTA) debuteaza la Roland Garros chiar de ziua ei. Duminica, principala favorita a competitiei de la Paris va implini 29 de ani si se va duela in primul tur cu iberica Sara Sorribes Tormo 70 WTA). Partida dintre cele doua va fi a doua de pe arena Philippe Chatrier, va incepe undeva in jurul orei 14:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Simona Halep debuteaza de ziua ei Cand are loc partida cu Sara Sorribes Tormo

Simona Halep 2 WTA) debuteaza la Roland Garros chiar de ziua ei. Duminica, principala favorita a competitiei de la Paris va implini 29 de ani si se va duela in primul tur cu iberica Sara Sorribes Tormo 70 WTA). Partida dintre cele doua va fi a doua de pe arena Philippe Chatrier, va incepe undeva in jurul orei 14:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Roland Garros: Adversarele jucatoarelor din Romania - Simona Halep vs Sara Sorribes Tormo, in primul tur

Simona Halep, locul 2 WTA si favorita principala, va juca impotriva sportivei spaniole Sara Sorribes Tormo, locul 70 WTA, in primul tur al turneului de la Roland Garros, conform tragerii la sorti care a avut loc joi.

Roland Garros: Simona Halep, in turul doi dupa ce a castigat zece game-uri la rand (6-4, 6-0 vs Sara Sorribes Tormo)

De ziua ei a implinit 29 de ani), Simona Halep a avut un inceput dificil de partida impotriva Sarei Sorribes Tormo 70 WTA). Iberica s-a aparat foarte bine, a condus chiar si cu 4-2 in primul set, insa Simona a atacat din ce in ce mai bine si a castigat zece game-uri la rand. A fost 6-4, 6-0 pentru jucatoarea noastra, dupa o ora si 22 de minute de joc. in turul al doilea, principala favorit de la Roland Garros se va duela cu Irina Begu 72 WTA).

Cadou superb primit de Simona Halep de ziua ei! A fost oferit chiar pentru holograma romancei

Simona Halep si-a sarbatorit ziua de nastere prin munca. A avut meci in turul 1 la Roland Garros 2020 chiar in ziua in care a implinit 29 de ani. Si si-a facut cadoul perfect, o victorie in minimum de seturi cu Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. Dupa meci, Simona a avut parte de o .

Cu cine joaca Simona Halep la Roland Garros 2020! Si-a aflat adversarele si nu va fi deloc usor! Posibil duel cu o romanca in turul 2

Simona Halep porneste ca favorita numarul 1 la Roland Garros 2020, turneu care va incepe pe 27 septembrie. in aceasta seara a avut loc tragerea la sorti pentru tabloul principal si nu a fost deloc una favorabila pentru Halep. in primul tur al turneului de la Paris o va infrunta pe Sara Sorribes Tormo, locul .

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 2 la Roland Garros 2020

Simona Halep, locul 2 WTA, a invins-o duminica pe jucatoarea de origine spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 70 in ierarhia mondiala, in turul 1 la Roland Garros 2020. Chiar daca meciul a avut un inceput.

Victorie pentru Simona Halep de ziua ei in primul tur la Roland Garros

Principala favorita la castigarea Roland Garros din acest an, Simona Halep a obtinut o victorie in doua seturi la prima intalnire cu Sara Sorribes Tormo, locul 70 mondial.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )