Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Playtech Playtech,
Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. A fost un succes mult mai greu de obtinut decat o arata scorul. Irina a dat o replica foarte buna si a intrebuintat-o serios pe Halep pentru calificare. Au fost foarte multe schimburi lungi si . continuă pe Playtech

Duel suta la suta romanesc la Roland Garros: Simona Halep contra Irina Begu!

O a doua victorie romaneasca, duminica, in prima zi a turneului de la Roland Garros.

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

Roland Garros: Simona Halep vs Irina Begu - Ce spun cele doua prietene inainte de marele meci de pe Suzanne Lenglen

Romania este sigura de prezenta a cel putin unei sportive in turul trei de la Roland Garros, Simona Halep si Irina Begu duelandu-se in al doilea tur pe zgura pariziana. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro undeva in jurul orei 16:00.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

Simona Halep o invinge pe Irina Begu pentru un loc in turul 3 la Roland Garros

Principala favorita Simona Halep s-a impus in doua seturi in fata Irinei Begu, prietena si colega din echipa de Fed Cup a Romaniei.

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

Roland Garros: Ce spune Irina Begu despre duelul cu Simona Halep din turul doi - Cand va avea loc meciul

Tragerea la sorti de la Paris a avut pregatita o surpriza pentru publicul din Romania, Simona Halep si Irina Camelia Begu urmand sa se intalneasca in turul al doilea de la Roland Garros.

Roland Garros: Pe cine ar putea intalni Halep in turul trei - A eliminat-o pe Simona in 2019 de pe zgura pariziana

Invingatoarea duelului 100% romanesc dintre Simona Halep si Irina Begu stie cu cine se va duela in turul trei de la Roland Garros, ultimul Grand Slam al anului.

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )