Libnet.ro
UNICEF

19:30

Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

Playtech Playtech,
Simona Halep Irina Begu 6-3, 6-4, live video turul 2 Roland Garros 2020. Simona obtine calificarea

UPDATE, ora 19:30 Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros 2020, dupa ce a trecut de Irina Begu, scor 6-3, 6-4. Urmeaza un duel cu Amanda Anisimova pentru optimile de finala. Simona face break si va servi pentru calificarea in turul 3. Halep are raspuns si de aceasta data. continuă pe Playtech

Cand se joaca Simona Halep Irina Begu, in turul 2 la Roland Garros 2020. Anuntul organizatorilor a surprins pe toata lumea

Simona Halep o va infrunta pe Irina Begu in turul 2 la Roland Garros, dupa ce ambele au reusit sa isi castige partidele de duminica. Halep a trecut in doua seturi de Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0, iar Begu s-a impus in duelul cu Jil Teichmann, 6-4, 4-6, 6-3. Doar ca vor mai avea .

Simona Halep - Irina Begu LIVE azi la Roland Garros. Primul meci dintre ele la simplu la un Grand Slam

Romania va fi pe buzele tuturor, azi, la Roland Garros. Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in partida directa, in turul 2 al celui mai mare turneu pe zgura. Meciul va incepe dupa ora.

Asa am trait Simona Halep - Irina Begu in turul 2 la Roland Garros

Duel suta la suta romanesc, miercuri, in turul secund la Roland Garros, intre principala favorita Simona Halep si Irina Begu.

Roland Garros: Simona Halep vs Irina Begu - Ce spun cele doua prietene inainte de marele meci de pe Suzanne Lenglen

Romania este sigura de prezenta a cel putin unei sportive in turul trei de la Roland Garros, Simona Halep si Irina Begu duelandu-se in al doilea tur pe zgura pariziana. Meciul va fi in direct pe Eurosport si LiveText pe HotNews. ro undeva in jurul orei 16:00.

Roland Garros: Cand va avea loc meciul dintre Simona Halep si Irina Begu - Programul meciurilor de miercuri

Simona Halep si Irina Begu se intalnesc miercuri, in al treilea meci de pe terenul Suzanne-Lenglen, in turul al doilea de la Roland Garros. De asemenea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Laura Paar, Andreea Mitu, Patricia Tig si Sorana Cirstea vor evolua in primul tur al probei de dublu.

Roland Garros: Simona Halep, in turul trei dupa un meci spectaculos cu Irina Begu (6-3, 6-4) Urmeaza duelul cu Amanda Anisimova

Timp de o ora si 23 de minute, Simona Halep si Irina Begu au oferit un meci spectaculos: intensitate, agresivitate, unghiuri din cartea de geometrie si lovituri splendide care meritau ca tribunele sa fie pline. Recitalul de pe Suzanne Lenglen a fost castigat de Simona in doua seturi 6-3, 6-4). Irina are marele merit de a se fi ridicat la nivelul principalei favorite la castigarea Roland Garros-ului. in turul trei, pentru Halep urmeaza duelul cu cea care i-a curmat traseul de pe zgura pariziana in 2019: Amanda Anisimova.

Simona Halep a invins-o pe Irina Begu cu greu. Ce probleme a avut din cauza terenului, saraca!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Irina Begu, scor 6-3, 6-4. A fost un succes mult mai greu de obtinut decat o arata scorul. Irina a dat o replica foarte buna si a intrebuintat-o serios pe Halep pentru calificare. Au fost foarte multe schimburi lungi si .

Roland Garros 2020. Simona Halep a bifat 8-0 in meciurile cu Irina Begu. Cu cine va juca in turul 3

Simona Halep 2 WTA)a invins-o din nou pe Irina Begu 72 WTA). Favorita de la Roland Garros a invins in doua seturi, cu 6-3, 6-4. in turul 3 de la Roland Garros, Simona Halep va juca impotriva.

Irina Begu, victorie la Roland Garros. Ea o va intalni chiar pe Simona Halep in turul II

Irina Begu 72 WTA) s-a calificat in turul doi al turneului de la Roland Garros, acolo unde o va infrunta chiar pe Simona Halep. Begu a trecut cu 6-4, 4-6, 6-3 de Jil Teichmann Elvetia, 54 WTA), intr-un.

Simona Halep, dupa meciul cu Irina Begu: A fost greu, ea a jucat foarte bine

Simona Halep a declarat, miercuri, ca meciul cu Irina Begu, din turul doi de la Roland Garros, a fost foarte greu, mai ales ca oponenta sa a jucat foarte bine.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )