Libnet.ro
UNICEF

16:31

Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Playtech Playtech,
Simona Halep, lovitura zilei la WTA Roma. Punctul care i-a uimit pe fanii tenisului

Simona Halep a revenit in circuitul WTA, dupa o pauza de fix o luna, dar demonstreaza ca isi pastreaza cea mai buna forma. Jucatoarea de pe locul 2 mondial a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4, pentru a merge in turul 3 la WTA Roma. Si a reusit si cateva lovituri spectaculoase. in setul . continuă pe Playtech

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la WTA Roma! Schimbare majora pe piata drepturilor TV la turneele de tenis

Simona Halep revine in aceasta saptamana in circuitul WTA, pentru turneul de categorie Premier 5 de la Roma. Este favorita numarul 1 a competitiei, dupa ce Ashleigh Barty a decis sa nu participe. Pentru a avea cat mai multe meciuri in picioare inainte de Roland Garros, Halep a decis sa participe atat in proba de .

Simona Halep i-ar fi facut tatalui ei un cadou spectaculos. Cu ce a vrut sa-l surprinda pe Stere Halep

Simona Halep, numarul 2 WTA, va juca saptamana viitoare la turneulde la Roma. Se pare ca inainte de competitie a vrut sa isi surprinda tatal cu un cadou extravagant. Simona Halep i-ar fi.

Asa am trait Simona Halep - Jasmine Paolini in turul 2 la Roma

Am transmis live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il sustine in turul 2 la Roma cu italianca Jasmine Paolini.

Italian Open 2020. Cand joaca Simona Halep primul meci

Italian Open 2020 se desfasoara al Roma, in perioada 14 - 21 septembrie. Simona Halep este favorita competitiei si va juca direct in turul al doilea. Simona Halep va juca impotriva castigatoarei.

Simona Halep a facut un cadou de 300.000 de euro. Bijuteria care ia ochii tuturor

In 2016, Simona Halep devenea campioana unei mari iubiri si promitea ca acolo este abia inceputul unei cariere glorioase. in 2019, Arena Nationala era deja prea mica pentru ea. Reusite peste reusite si bani pentru a-i intoarce cu lopata, insa nu arunca cu ei in stanga si-n dreapta. Cu ajutorul lor isi surprinde si apropiatii.

WTA Roma: Begu, Halep, Niculescu si Olaru joaca marti - Programul sportivelor noastre

Irina Begu 77 WTA) va fi singura reprezentanta a Romaniei care va juca la simplu in cursul zilei de marti la turneul Premier 5 de la Roma. in scena vor mai intra Simona Halep, Monica Niculescu si Raluca Olaru, dar la dublu.

FOTO Simona Halep si surpriza de la Roma: Acesta este cine cred eu?

Simona Halep se apropie de ziua debutului la turneul de la Roma, iar numarul doi mondial a postat pe Twitter o imagine cu surpriza de care a avut parte in cursul zilei de luni.

Cati bani a castigat Simona Halep pentru calificarea in turul 3 la WTA Roma. Premiile au scazut dramatic din cauza pandemiei

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, scor 6-3, 6-4. Este un succes firesc obtinut de Halep, in fata jucatoarei de pe locul 99 in clasamentul WTA. Calificarea intre ultimele 16 la turneul de categorie Premier 5 din Italia este recompensata cu un cec in .

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la WTA Roma. Va fi un meci foarte complicat!

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la WTA Roma, dupa ce a invins-o pe Jasmine Paolini, locul 99 WTA, scor 6-3, 6-4. Misiunea romancei va fi mult mai complicata in runda urmatoare. Va avea de infruntat o adversara de top pentru accederea in sferturile de finala. O va infrunta pe invingatoarea dintre Amanda Anisimova .

WTA Roma: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi - Are in palmares trei titluri WTA

Simona Halep va avea o misiune dificila in optimile turneului de la Roma, faza a competitiei unde va da peste Dayana Yastremska Ucraina, 29 WTA), care a trecut de Amanda Anisimova SUA, 27 WTA).

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )