Libnet.ro
UNICEF

21:15

Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru FCSB. Anamaria Prodan a facut anuntul: Sa vedem ce se intampla

Pentru a putea disputa meciul cu Slovan Liberec, FCSB a luat doi jucatori de la Hermannstadt. Clubul din urma a trimis doi jucatori la echipa lui Gigi Becali, iar Ousmane Viera a fost si el aproape sa ajunga in lot pentru partida de joi seara, din turul 3 preliminar al Europa League. Din nefericire, totul . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru Ianis Hagi! Presa din Scotia a dat in el, fara pic de mila

Vesti proaste au venit pentru Ianis Hagi dupa meciul din play-off-ul Ligii Europa. Internationalul roman a fost lovit din toate partile de presa din Scotia, fara mila, dupa prestatia de joi seara. Ianis Hagi, facut cu ou si cu otet de presa din Scotia dupa meciul Glasgow Rangers- Willem II Ianis Hagi a primit vesti .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Scumpirea care vine la iarna peste noi

Sunt vesti proaste pentru toti romanii care locuiesc la bloc. Pretul gazului marfa va creste in iarna aceasta, insa acest lucru nu se va resimti in facturi, astfel ca majoritatea consumatorilor casnici vor plati preturi similare ca cele pe care le platesc acum, arata o analiza realizata de Asociatia Energia Inteligenta AEI). Anunt pentru toti .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Vesti proaste pentru toti romanii de la bloc! Se intampla de la 1 ianuarie 2020 cu caldura

Ajutorul pentru incalzirea locuintei devine o amintire frumoasa dupa iarna 2020-2021. Astfel, incepand cu aceasta data, ajutorul pentru incalzire va fi inlocuit cu venitul minim de incluziune. Potrivit noilor prevederi legale, suplimentul financiar va trebui solicitat primariei, pentru ca el nu se va mai acorda automat. Vesti proaste pentru o mare parte dintre romani. Ce .

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

UEFA o ajuta pe FCSB sa se califice cu Slovan Liberec. Anuntul pe care il asteptau Becali si Anamaria Prodan

UEFA ajuta clubul FCSB pentru meciul cu Slovan Liberec. Acesta este anuntul care i-a pus pe jar pe Gigi Becali si Anamaria Prodan. Astfel, profitand de o prevedere a UEFA, latifunidarul din Pipera are voie sa inregistreze jucatori noi la echipa pana la orele 15:00 in ziua meciului. FCSB are nevoie de jucatori pentru ca .

Anamaria Prodan, socata de gestul lui Gigi Becali! Cum a refuzat 25 de milioane de euro patronul FCSB

Dennis Man este unul dintre cei mai curtati jucatori de la FCSB. iar forma buna prin care trece a readus in discutie un posibil transfer. Atacantul a marcat doua hat-trickuri in ultimele doua partide, cu Backa Topola si FC Arges. Dar echipa care vrea sa il achizitioneze va fi nevoita sa faca un efort financiar .

Ce dieta tine, de fapt, Anamaria Prodan. Asa se mentine in forma la 47 de ani

Anamaria Prodan a trecut prin schimbari drastice in ultimul timp, iar fanii ei se intreaba cum reuseste sa se mentina in forma. Ce dieta tine cunoscuta impresara pentru a arata atat de bine la 47 de ani? Ce dieta tine Anamaria Prodan? Impresara are mare grija la imaginea sa Anamaria Prodan a trecut prin transformari .

Ce avere poarta pe maini Anamaria Prodan. Doar un inel valoreaza cat 4 apartamente

Anamaria Prodan este o prezenta controversata in showbiz-ul romanesc. O fire excentrica si directa, pe ea fie o placi, fie nu. Nu exista cale de mijloc. Vedeta traieste pe picior mare si isi etaleaza bogatiile cu fiecare ocazie. Ea a reusit sa se strecoare intr-o lume considerata pana nu de mult a barbatilor, iar acum .

Vesti bune pentru bucuresteni! Gabriela Firea a facut anuntul cu putin timp in urma

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, pe o retea sociala, ca inca 23 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid, din totalul de 130 achizitionate de Primaria Capitalei, au fost puse in circulatie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )