Libnet.ro
UNICEF

00:07

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Playtech Playtech,
CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic . continuă pe Playtech

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Iohannis: de aproape 30 de ani in politica, singurul liberal care s-a opus infiintarii USL

Ales in 2017 sef al PNL, Ludovic Orban, astazi desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis, a reusit in cei doi ani de mandat sa reduca handicapul electoral al liberalilor care suferisera in 2016 o infrangere usturatoare la alegerile parlamentare. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban a fost unul dintre liberalii incomozi pentru conducerile partidului, fiind, de exemplu, singurul liberal care a votat impotriva formarii USL.

Sorina Pintea, prima reactie dupa plangerea penala depusa la DNA de deputatul USR: Nu ma tem. S-a procedat oarecum corect. S-a facut o economie de 22 milioane de lei

Ministrul interimar al Sanatatii, Sorina Pintea, a avut o prima reactie dupa ce deputatul USR Emanuel Ungureanua precizatca Ministerul Sanatatii a achizitionat un vaccin antigripal care nu.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat al Romaniei

Ludovic Orban a fost desemnat marti ca premier desemnat al Romaniei. in varsta de 56 de ani, Ludovic Orban s-a nascut la data de 25 mai 1963, in municipiul Brasov, intr-o familie multietnica, tatal sau fiind.

Ludovic Orban, PREMIERUL DESEMNAT de Klaus Iohannis: Liderul PNL trebuie sa formeze noul guvern(VIDEO)

UPDATE:Decretul prin Klaus Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru functia de premier a fost publicat, marti seara, in Monitorul Oficial. in temeiul prevederilor art. 85 alin. 1) ale art.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: PSD nu voteaza sub nicio forma un guvern al actualei puteri

PSD nu voteaza, sub nicio forma, un guvern al actualei puteri, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban: In cel mai s.

Ludovic Orban, primele declaratii dupa ce a fost desemnat premier: Sunt pregatit sa-mi asum o asemenea responsabilitate. Vom da romanilor un guvern normal, cinste, competenta, integritate, solutii

Ludovic Orban a facut primele declaratii dupa ce Klaus Iohannis l-a desemnat premier. Va multumesc pentru increderea acordata de a forma un guvern intr-o perioada grea. Sunt pregatit sa-mi asum o.

Cine este Ludovic Orban, premierul desemnat de Klaus Iohannis: Singurul liberal care a votat impotriva USL, fost ministru al Transporturilor in Guvernul Tariceanu, conduce PNL din 2017

La aproximativ 2 ani de cand a preluat conducerea PNL dupa esecul din alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a reusit sa rastoarne dominatie PSD din Parlament si sa fie desemnat marti drept prim-ministru al.

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis drept candidat la fu.

Cosmin Contra, prima reactie dupa victoria din Feroe

Selectionerul Cosmin Contra a comentat la cald victoria obtinuta de nationala Romaniei in deplasare cu Insulele Feroe, scor 3-0, in preliminariile EURO 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )