Libnet.ro
UNICEF

08:30

Exista de milioane de ori mai mult microplastic in oceane decat se credea anterior

Playtech Playtech,
Exista de milioane de ori mai mult microplastic in oceane decat se credea anterior

Cercetatorii stiu ca exista foarte mult microplastic in apele oceanelor, insa noi studii arata ca aceasta cantitate este mult mai mare decat credeau. Cercetatoriiau analizat probe de. continuă pe Playtech

Klaus Iohannis nu exclude ca Romania sa aloce, in viitor, mai mult de 2% din PIB pentru Aparare: Vom avea un nivel superior pentru militarii nostri si o crestere semnificativa a gradului de securitate a tarii

Presedintele Klaus Iohannis a participat, saptamana aceasta, la summitul NATO de la Londra. Seful statului a precizat, joi seara, la Palatul Cotroceni, ca nu exclude ca Romania sa aloce pe viitor mai mult de 2%.

Brazii artificiali afecteaza mediul mai mult decat taierea celor naturali. Recomandarile specialistilor

Tot mai multi romani, in special cei care iubesc natura, s-au invatat sa cumpere pomi in ghiveci, pe care ii folosesc ani la rand. Pe piata sunt inclusiv firme care cedeaza pentru cateva zile un bradut de.

Cum arata testele PISA pe care mai mult de jumatate dintre elevii romani nu stiu sa le rezolve

Un text la prima vedere la care primesc mai multe intrebari, o problema despre concentratia de medicamente cu intrebari simple, o problema de geometrie simpla pe baza unei fotografii a unei ferme cu acoperisul in forma de piramida sunt numai cateva dintre modelele de teste PISA. Elevii romani s-au pregatit pentru testele PISA din 2018 dupa aceeasi brosura cu modele de exercitii din 2015. Rezultatele arata ca elevii romani au obtinut cele mai mici rezultate din 2009 incoace, mai slabe decit cele din din 2015 si 2012. HotNews va prezinta cateva modele de probleme pe care elevii ar trebui sa le rezolve in timpul testarii PISA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )