Libnet.ro
UNICEF

09:00

Inventia din China care face trecerea prin aeroport mai rapida

Playtech Playtech,
Inventia din China care face trecerea prin aeroport mai rapida

Cercetatorii chinezi au dezvoltat un nou sistem de identificare care este diferit de toate cele existente pe piata, asta pentru ca nu presupune scanarea faciala, ci scanarea vaselor de sange. continuă pe Playtech

Politistul din Texas care a impuscat o femeie prin geamul de la dormitorul sau, acuzat de omor

Politistul din SUA care a impuscat mortal o femeie de culoare in propriul ei apartament, sambata, a fost acuzat de omor, scrie BBC.

California, primul stat din US care interzice vanzarea blanurilor!

California devine, in mod oficial, primul stat din Statele Unite ale Americii care interzice prin lege vanzarea si manufacturarea produselor din blana naturala. Iata aici detaliile! .

Ce s-a intamplat cu falsele maicute din Vaslui, care au impins un barbat pe sinele de cale ferata

Una dintre cele doua maicute care i-au terorizat zile in sir pe locuitorii din Vaslui a fost externata de la Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta. Femeia de 69 de ani umbla acum.

Rasturnare de situatie in cazul femeii din Olt care ar fi fost rapita

Tanara din Olt, in varsta de 34 de ani care, luni, a sunat la 112 spunand ca este rapita si-a schimbat total declaratia. Aceasta a declarat ca totul a fost o razbunare pe care a pus-o la cale dupa ce.

Scandalul din SUA care ar putea afecta alegerile prezidentiale

O bomba din SUA ameninta sa explodeze in plina campanie si sa dinamiteze in primul rand alegerile. Una ar fi legata si de revenirea in tara a Elenei Udrea si totala sa schimbare la fata, in sensul ca.

Istorie! El este primul om din lume care alearga maratonul sub doua ore. Eliud Kipchog a avut 41 de iepuri VIDEO

Atletul kenyan Eliud Kipchoge, recordmanul mondial la maraton, a devenit primul om care a coborat sub emblematica bariera de doua ore in proba de maraton, sambata, intr-o cursa neoficiala disputata la.

Premiera in sport. Un atlet din Kenya este primul om din istorie care a terminat cursa de maraton in sub doua ore (FOTO, VIDEO)

Un kenyan in varsta de 34 de ani a devenit, sambata, la Viena,primul sportiv din istorie care a terminatcursa de maraton de 42 de kilometri in sub doua ore, mai exactin1:59. 40,2 ore,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2506 seconds )