Libnet.ro
UNICEF

17:00

Live Video Online Singur Acasa, pe Pro TV. incepe maratonul de Craciun!

Playtech Playtech,
Live Video Online Singur Acasa, pe Pro TV. incepe maratonul de Craciun!

Ati fost cuminti? Pro TV a inclus din nou Singur acasa in grila de sarbatori, asa ca nu trebuie sa va faceti griji. Asadar, cine a scapat vreun cuvant din intregul film, vreun detaliu care ar putea sa dea intreaga poveste peste cap, trebuie sa stie ca mai are o sansa. Singur acasa in grila . continuă pe Playtech

Vocea Romaniei Live Video pe Pro TV Editia de vineri, 6 decembrie

Daca e vineri, e Vocea, ne spune un slogan celebru rostit de Pavel Bartos, iar indragitul actor si prezentator are mare dreptate, pentru ca Pro TV difuzeaza si de aceasta data o noua editie de senzatie a emisiuniiVocea Romaniei. Concurentii sunt tot mai putini, iar batalia devine tot mai crancena, pe masura ce ne apropiem .

Cum arata acum casa in care s-a filmat primul Singur Acasa. Galerie FOTO

In ultimii ani, vizionarea filmului Singur acasa, in luna decembrie, a devenit o adevarata traditie, asa cum este si prepararea sarmalelor sau a cozonacului. Astfel, putini sunt cei care pot sa spuna ca nu cunosc povestea lui Kevin McCallister, baiatul uitat acasa de familie. Foto cu casa in care s-a filmat primul Singur acasa Este .

iUmor Live Stream Online pe Antena 1 Editia de vineri, 6 decembrie

Vineri, 6 decembrie, cu incepere de la orele 20:00, Antena 1 difuzeaza o nouaeditie incendiara a emisiunii iUmor,cu care postul trustului Intact continua sa inregistreze audiente de-a dreptul spectaculoase. Ajunsa la sezonul cu numarul sapte, productia continua sa-si surprinda telespectatorii cu noi momente savuroase, sustinute atat de concurenti, cat si de invitatii speciali ai fiecarei .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )