Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Playtech Playtech,
Ministrul de Interne, Marcel Vela, a facut anuntul oficial. Primele informatii dupa desecretizarea dosarului 10 august

Se fac demersuri in dosarul din 10 august! Marcel Vela, ministru al Afacerilor Interne, a facut primele informatii dupa desecretizarea dosarului in cauza. Se cauta vinovati si se doreste adevarul pentru cei din diaspora si toti cei care au tinut piept violentelor oamenilor legii. Marcel Vela, ministrul de Interne, anunt dupa desecretizarea dosarului 10 august . continuă pe Playtech

Ministrul de Interne, Marcel Vela: Am cerut masuri de fluidizare a traficului din Bucuresti

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat joi ca a cerut Politiei Rutiere actiuni de fluidizare a traficului din Bucuresti, in parteneriat cu toate autoritatile care au competenta in domeniu, astfel incat cetatenii sa circule in siguranta si sa petreaca mai putin timp in trafic.

Sefii lui Dan Negru de la Antena 1 au facut anuntul oficial. Ce se intampla cu prezentatorul TV

Antena 1 a anuntat ce va urma sa faca Dan Negru. Producatorii trustului abia acum au dat vestea mult asteptata de fanii cunoscutului prezentator de televiziune. Ce se intampla cu acesta acum? Vestea cea mare a venit chiar la scurt timp de Anul Nou. Pentru ce se pregateste Dan Negru? Producatorii Antena au facut oficial .

Andreea Raducan a facut anuntul oficial, cu durere in suflet: Am decis sa pun punct

Andreea Raducan a anuntat ca si-a dat demisia din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica, dupa ce loturile de gimnastica ale Romaniei au ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, in urma rezultatelor slabe de la Campionatele Mondiale. Andreea Raducan a demisionat din functia de presedinte al Federatiei Romane de Gimnastica Aleasa .

Traian Berbeceanu devine seful de cabinet al ministrului de Interne! Ce a anuntat Marcel Vela

Traian Berbeceanu va fi numit seful de cabinet al ministrului de Interne. Anuntul a fost fost facut de ministrul Marcel Vela, in cadrul unei conferinte de presa. Recent, mai multi procurori au cerut in instanta interzicerea publicarii scartii scrise de Berbeceanu, Radiografia unei marsavii judiciare. Traian Berbeceanu este noul sef de cabinet al ministrului de .

Marcel Vela, mesaj pentru Jandarmerie privind mitingul din 10 august: Astept o solutie finala si anuntul ca s-a desecretizat tot. Daca nu, consecintele vor fi pe masura

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a declarat ca asteapta, din partea Jandarmeriei, pana vineri seara, depunerea la dosarul procurorilor a comunicatiilor realizate prin statii de catre jandarmi in.

Ministrul Marcel Vela, BILANT la o luna de mandat: Am desecretizat Dosarul 10 August. Cine isi permite sa tergiverseze, iSI RISCA PROPRIA CARIERA

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si-a facut, joi, bilantul primei luni de mandat. Vela a spus ca printre obictivele atinse a fost desecretizarea Dosarului 10 August. Un alt obiectiv major pe care mi.

Ministrul Afacerilor Interne critica Jandarmeria Bucuresti pentru faptul ca nu a desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018. Avertismentul transmis de Marcel Vela (VIDEO)

Unitatile de jandarmi din Craiova, Constanta si Ploiesti au desecretizat convorbirile de la interventia din 10 august 2018, dar cea din Bucuresti nu, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, in timpu.

Marcel Vela, ultimatum pentru Jandarmerie pentru desecretizarea convorbirilor din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, spune ca, pana vineri dupa-amiaza, convorbirile purtate de Jandarmeria Bucuresti in 10 august 2018, cand a avut loc protestul care s-a soldat cu violente, nu au fost desecretizate, ministrul precizand ca in functie de motivele intarzierii sau amanarii se vor lua decizii in consecinta.

Jandarmii isi ignora ministrul si tergiverseaza desecretizarea inregistrarilor din 10 august 2018.Marcel Vela: Nu ma joc si nu accept

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a dat termen pana maine Jandarmeriei Bucuresti pentru a desecretiza convorbirile din ziua mitingului din 10 august 2018 avertizand ca cine isi permite tergiversari in acest dosar isi risca propria cariera.

Marcel Vela: Unii demnitari confunda institutia pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate. in astfel de situatii, legea isi va spune cuvantul

Unii demnitari confunda pe care o reprezinta cu propria firma sau proprietate, a avertizat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, precizand ca aceste practici trebuie sa se opreasca, informeaza.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )