Libnet.ro
UNICEF

11:00

Simona Halep, pe Arena Nationala, LIVE stream. De ce nu aduce si trofeul original

Playtech Playtech,
Simona Halep, pe Arena Nationala, LIVE stream. De ce nu aduce si trofeul original

Simona Halep se intalneste cu fanii, miercuri, pe Arena Nationala, pentru a le prezenta trofeul de la Wimbledon. Zeci de mii de oameni sunt asteptati la evenimentul organizat la ora 19:00, care va fi transmis in direct de posturile de televiziune si care poate fi urmarit si Live stream. Va vom tine la curent cu . continuă pe Playtech

VIDEO Andi Moisescu, in prezentarea Simonei Halep pe Arena Nationala: Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici

Maestru de ceremonii pe Arena Nationala, unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, Andi Moisescu a avut o replica originala cand a facut intrarea campioanei. Aurul nu mai trebuie adus de la Londra, aurul este aici, a spus el, facand aluzie ironica la intentia lui Liviu Dragnea de a aduce aurul Romaniei de la Londra, depunand chiar un proiect de lege in acest sens.

Simona Halep se intoarce in tara. LIVE stream cu evenimentele de la Aeroportul Otopeni Henri Coanda

Simona Halep se intoarce in tara luni, 15 iulie, dupa ce a triumfat in finala de la Wimbledon. Ministerul Tineretului si Sportului a anuntat ca numarul 4 mondial soseste la ora 17:00 in Romania si va fi primita la Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coanda. Va vom tine la curent cu toate detaliile legate de .

VIDEO Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Peste 25.000 de oameni prezenti!

Simona Halep a fost prezenta, miercuri seara, de la ora 19:00, pe Arena Nationala unde a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon in fata a peste 25. 000 de oameni care au venit sa o vada. Ion Tiriac a comentat alatoru de Simona Halep cele mai importante faze ale finalei cu Serena Williams.

Simona Halep va prezenta miercuri trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Federatia Romana de Tenis a anuntat ca Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui eveniment organizat de Primaria Capitalei pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie, incepand cu ora 19:00.

Simona Halep isi prezinta astazi trofeul de la Wimbledon, pe Arena Nationala

Simona Halep le va prezenta astazi romanilor trofeul de la Wimbledon castigat sambata in fata Serenei Williams, intr-un eveniment care va incepe la ora 19.

Halep va prezenta, miercuri, pe Arena Nationala, trofeul cucerit la Wimbledon

Simona Halep va prezenta publicului din Romania trofeul cucerit sambata la Wimbledon, in cadrul unui.

VIDEO intoarcerea Reginei: Simona Halep a aterizat la Bucuresti cu trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda, dupa ce a cucerit al treilea trofeu de Grand Slam pentru Romania in tenisul feminin.

Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Cati bani a castigat la Wimbledon!

Dupa ce a castigat sambata finala Wimbledon in fata Serenei Williams, Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Iata cati bani a castigat la Wimbledon tenismena care a facut mandra intreaga Romanie! .

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Gabriela Firea nu va participa la eveniment

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19:00. Primarul general al Capitalei a confirmat ca municipalitatea va organiza evenimentul, dar a precizat ca nu va fi prezenta. Cel mai probabil, Gabriela Firea nu mai vrea sa riste sa fie huiduita de cei care vor .

Eveniment istoric pe Arena Nationala. Simona Halep isi prezinta trofeul de la Wimbledon: Multumesc Romaniei ca m-am nascut aici!

Update:Simona Halep a ajuns pe Arena Nationala si va prezenta peste scurt timp trofeul de la Wimbledon. Sportiva romanca este asteptata de 12 campioni, printre care Gabriela Szabo. Stirea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3153 seconds )